był ktoś na otwarciu klubu?wpuszczają nielatów?sprawdzaja dowody? wrazenia ogólne też mile widziane
Kilka fotek:
http://ostrowiecka.pl/kultura-rozrywka/z-parkietu/3516-tumnie-w-sferze-7-zdjcia
W nowym klubie wygląd wnętrza prawie bez zmian no oprócz pomalowanych ścian. Ochrona przy wejsciu sprawdza torebki i dowód pyta w ktorym roku sie ktos urodzil dla upewnienia. do tego nie mozna niby chodzic z alko po parkiecie. w razie jakichkolwiek klotni miedzey klubowiczami widzialam ich natychmiastowa reakcje. ogolnie muza byla spoko. moje wrazenie o nowym klubie jest takie no nawet bym powiedziala ze dobre
ma ktos zgrane zdjecia ze strony bo jakis blad wyskakuje i nie da sie zobaczyc??
A mi się tam nie podoba, liczyłam na coś więcej a nie tylko pomalowane ściany, widać że własciciele nie wysilili sie :) nie maja kasy albo pojecia o prowadzeniu takiego lokoalu chociaz obstawiam bardziej to drugie biorac pod uwage barmana z dolnego baru, totalna porazka, ogolna zasada w takich miejscach to przystojni barmani i ładne barmanki i kelnerki ktore sa wizytowka lokalu, nie wiem czym wlasciciele kierowali sie stawiajac na barze kogos takiego :) a tym wszystkim ktorzy tak dopytuja o te dowody powiem, nie martwcie sie niebawem nikt tam nie bedzie chodzil wiec wszystkich bez wzgledu na wiek bd wpuszczac ;) jak dla mnie totalna porazka
Przesadzasz. Chcesz dzielić ludzi na ładnych i brzydkich? Co to ma do lokalu? Toż to nie agencja towarzyska. Tak na marginesie ciekawe jak ty wyglądasz...
Zgadzam się. Pracować chce każdy bez względu na to czy ładny czy brzydki.
Nie chodzilo mi jedynie o wyglad ale rowniez o kulture osobista :)
w tym Ostrowcu to w ogole jest jedna wielka lipa, sfera porazka a margherita tez nie lepiej
a co sadzicie o tym, zeby w sferze odbyl sie jakis koncert np. taki grubson
Totalna porażką to Ty jesteś forumowiczu, brak rozeznania. Mam nadzieję że ciebie tam nie wpuszcza właśnie za twój wygląd!!