oczywiscie jakas glupia dyskusja sie widze wywiazala..wogole odbiegajaca od tematu czy tutaj kiedys ktos sie zainteresuje jakis szanowny tan admin kasowaniem wypowiedzi ktore nic nie wnosza do tematu??
hehehehehe jak bym słyszał tego ze sfery niby operatora swiateł;d
borówa zamknij sie bo jestes nikim, nie umiesz grac i niby jestes supermenem sfery, udajesz managera maxa:D hehe wiesz co zal mi ciebie....
No Boro gra prawie discopolo, a technika to tragedia.
człowieku wez sie puknij w głowe jakims 5 kilowym młotkiem od kiedy ty wogole tam pracujesz.... i wogole kiedy pracowałes jako operator swiateł....
beznadziejdznie tam jest..
JESTESCIE BEZNADZIEJNI JAK SIE NIE PODOBA TO SIE ZAMKNIJCIE
sfera7 rzeczywiscie bez rewelacji 10 osob tanczy 10 stoi taki tlok ze masakra szkoda gadac ostrowiec sie konczy
co się dzis dzialo w nocy kolo sfery ?byla policja i karetka
tez bylem wczoraj, ale nie widzialem zeby cos takiego sie dzialo :D
bójka była, 3 kolesi zaatakowało 2 chlopaków na przystanku ale im nie poszło i tych 3 zostało pobitych w tym jeden mocno i stąd ta kałuża krwi. Z tych trzech którzy zaatakowali jeden obdukcje zrobil i sypnął na psach (DJ z hokus - konfident) i tamtym 2 ktorzy sie bronili zawiasy sad wrabał i bede sie odwolywac no bo w sumie bronili sie, co mieli stac i czekac az ich pobija?
Zgadzam sie z Twoja wypowiedzią w pelni !! Nic dodac , nic ujac ;) jednym slowem PORAZKa przyko mi ze tu mieszkam i nie mam gdzie wyjsc !! Same burdele na kulkach ! Pseudo kluby jebane !! ahh ;/