Impreza 12.01 zaczyna się o 21:00 i cena biletu jak na razie jest nie podana.
No właśnie. A ferie to już się zaczęły u nas? Fajnie jakby więcej ludzi było.
25 STYCZNIA - Piątek
odbędzie się impreza na zakończenie ferii, szczegóły jeszcze dziś.
Spodziewajcie się najlepszego, gwiazdy za konsolą, nagrywamy profesjonalny film z imprezy, wszystko dopięte na ostatni guzik... :) Jeszcze dziś szczegóły i konkrety zostaną ujawnione !
Szkoda że dopiero teraz ktoś pomyślał żeby ten umarły klub ruszyć...
Wcale nie jest ciekawa. Te mury widziały ciekawsze rzeczy w latach 2003-2006
Brawo dla organizatorów imprezy :) super , że chcą coś zrobić fajnego. Ten filmik trochę nie jest konieczny... :>
Wcale nie dopiero teraz;) Boję się tego filmiku bo nie wiem czy tak fajnie jest na nim być;ppp
wcale klub nie jest umarły, to towarzystwo w Ostrowcu jest beznadziejne, wolące kiszenie pod wiejskie potańcówy
To fakt. Dzisiejsza młodzież woli się bawić przy tym samym co ich rodzice. Smutne.
No i jak tam wczoraj w piątek było ? Słyszałem że bardzo dobrze i sfera przeżyła odrodzenie, ale sam niestety nie mogłem być bo się pochorowałem :( Ktoś może napisać ? Pozdrowienia dla sferowiczów !
w porównaniu z tym co było 10 lat temu czyli ścisk na dole i ścisk na górze to może było obecnie 10% tych ludzi co kiedyś, ale w porównaniu do tego co było do niedawna czyli 10 osób na sali to wczoraj przeszli samych siebie, było około 100 ludzi, dj dobrze grał, ludzie w wieku <18 - 20 , starszych mniej, pełna kultura, aha i nie jestem pracownikiem sfery.
Ja się wybawiłam:) aczkolwiek myślałam, że muzyka będzie bardziej ostrzejsza, taką lubię. oby to odrodzenie nie było jednorazowe. Ludzie dopisali, dużo osób się bawiło, nie było bijatyk. Na plus:) Pozdrowienia dla Sferomanów i Sferomanek :D
A kto chetny na dzisiejszy wieczor?Moze by sie tak wybrac ...