kiri mp martwil bym sie lepiej o twoj wyglad
To może było rok temu,bo teraz możesz nawet tańczyć z butelką piwa na parkiecie(widziałem osobiście) a o paleniu papierosów nawet nie wspomnę gorzej niż w jakiejś spelunie aż dym w oczy pali gdzie ustawa o niepaleniu w lokalach?!!!Nagłośnienie do bani D.J. coś tam sobie gada i śmieje się sam do siebie,bo nikt go nie rozumie?Właściciel postawił sobie jakieś swoje założenia,żeby było miło,fajnie,bezpiecznie a jest całkiem na odwrót.Dla mnie do kitu.Pierwszy i ostatni raz tam byłem!
co to za głupi klub? zero selekcji... same dresy, strach o własną głowę...
Wizualnie lokal się wiele nie zmienił. Pomalowane ściany, obite nowym materiałem loże, zamiast śliskiego parkietu położone antypoślizgowe płytki, nowy bar, nowe łazienki. Trochę nowego oświetlenia i nagłośnienia. Obsługa na poziomie - pani przeszukuje panią, facet przeszukuje faceta. Przy wychodzeniu obsługa na bramce żegna życząc miłego wieczoru i zaprasza ponownie. Zmiany nastały kosmetyczne, a jak to się sprawdzi to czas pokaże.
Jezeli chodzi o loze to obicia zostaly zmienione jeszcze z czasow istnienia scenium
o przepraszam MAC mnie ostatnio przeszukiwala kobieta
ochrona jest extra ;) szczególnie jeden z nich jest cudowny...chyba się zakochałam...
Taki łysy, powiedział na mnie "dziunia"!!!! prawie zemdlałał, ale był słłłłłłłłiiitt@@@@śśśnyyY!!!! jeju jeju!!
loca lat 15!! lubi być nazywana "dziunią".
podpis:
szczególnie jak ktoś za kogoś się podpisuje to o wiele ciekawsze robi się to forum ;) środkowym palcem pozdrawiam "loca" z godz. 13:53
"Mam powód żeby być tu znowu
Środkowym palcem pozdrowić wrogów
Coraz częściej szczęście jestem farciarz
Gibon Skład udziela mi wsparcia
Nie rozumiesz, nie chcesz, nie umiesz - narciarz "
joł joł
joł joł joł joł joł joł
ci goście wcale nie koniecznie muszą mieć dziury w mózgu - nie każdy ochroniarz się kłuje. nie zauważyłam żeby któryś był "napompowany" więc po co od razu przyklejać komuś łatę.