no... człowieku nawet nie wiem jak na imię ma :/ ale była zajeb.....a! więcej takich rasowych niewiast - przynajmniej jest na co popatrzeć, no i może kiedyś z koleżankami przyjdzie to sie uda zagadać hehe
na pewno się uda, tylko szykuj kaskę. skoro taka obstawa, to tylko jedno przychodzi do głowy... :) ładnie mówiąc "ochrona"
15:20 tzn?
Kasa jest,ale raczej nie zrobiło to na niej wrażenia :/ zagadałem nawet jak podeszła do baru i chciałem postawić drinka, ale zaraz stanęło koło niej dwóch tych jej kolesi i gadka się skończyła:/
moze to ja byłam he he pozdrowionka
moze ci sie uda mnie zagadac he he
Obsługa beznadziejna, a wien co pisze bo przeszkolilam w swoim zyciu troszke barmanow u kelnerek,ale muza w dniu otwarcia byla na naprawdę wysokim poziomie:-) i to bylo mwga mile zaskoczenie!
sfera za bardzo od sceny sie nie rozni, praktycznie to samo, ale odnosze wrazenie, ze jakos mniej nacpanych typow no i nie wpuszczaja chyba malolatow.
mało,że zataczających się kolesi,to jeszcze coraz więcej teraz bi homo.Koleżanka chciała mnie zapoaznać ze swoim kolegą i nie wiedziała,że jest bi.Niestety większość czasu spędza ze swoim :nawet nie wiem jak go nazwać,skoro celebrują razem 80% swojego czasu a ciągle jego ręce wędrują po ciele kolegi a wstydzą się podtekstów,że są homo.
Jak murzyńska muzyka może być na wyższym poziomie? Brak tu jakiejkolwiek logiki.
Zmiencie DJow, ludzie bawia sie na sile, muzyka jest tragiczna. W scenie K3 zawsze fajnie gral, w ogole nie tylko on, dla muzyki az milo bylo przyjsc.
Tak, K3. Jak grał to było coś! Domagamy się jego powrotu!
Ta nasza ostrowiecka dyskoteka to jedna wielka porażka, ktoś sie może zachwycać jak nigdzie indziej nie był i niewiele widział.
Jeszcze czasy dawnej Rawszczyzny czy Mago mozna mile wspominać, a Sfera to lipa.
Jakby taką dyskotekę otowrzyli w Warszawie, Krakowie czy chociażby Kielcach, to naprawdę nie mam pojecia kto by tam przychodził, jesli wogóle ktoś:/
jeszcze ze 2 miesiace i zobaczycie ze to zamkna jak ta dawna scene chociaz jeszcze sie tam kiedys cos dzialo
No dokładnie. Od nowego roku lipa przeokropna. Kto tam odpowiada za muzyke? Jest tragedia. Wszystko zmierza ku disco polo.
A to muszą być z Krakowa? Tylu jest ambitnych DJ co biorą mniejszą kase. Zresztą oni po znajomości grali. Trzeba mieć samemu rozeznanie i zapraszać wykorzystując własne możliwości bookingowe.
hehehehehe jak bym słyszał tego ze sfery niby operatora swiateł;d
Gość kdm jak masz odwage to sie ujawnij a nie cwaniakujesz na forum pod jakims tam nickiem jak masz cos do mojej osoby to powiedz mi to prosto w oczy skoro uwazasz ze zrobił bys pewne rzeczy lepiej to zapraszam do operowania swiatłami bo szukamy kogos na to miejsce. A co do mojej pracy u maxa chetnie zapraszam 4 marca kiedy to on sam bedzie w sferze i zapytaj sie go otwarcie a wtedy sie wypowiadaj bo jak ktos nie ma argumentów to najglosniej krzyczy. Pozdrawiam