Ta margherita,to nieporozumienie jakieś,trzeba być desperatem żeby tam pójść,tym przybytkiem to powinien się sanepid zająć.
ja byłam. było świetnie. dużo ludzi i świetna atmosfera, jak za dawnych czasów:)
Ja byłam. Fajnie było. A za tydzień-czarna muza, więc też się może wybiore.
góra nie była otwarta, ale ludzi było naprawdę sporo. dawno nie widziałam tam aż tylu osób:)
Ja też dawno tylu ludzi nie widziałam tam. Mam nadzieję, że w przyszłą sobotę polecą naprawdę czarne fajne kawałki. No zobaczymy..warto zajrzeć, wstęp cały czas 5zł.
Jak bedzie czarna muza to i ja sie wybiore z przyjemnoscia :D Oby tylko sie nie okazalo ze czarna muza bedzie tylko na plakacie.
był ktoś wczoraj w sferze na tej impreze Shakin' Mama vol.2 ? jak było?
a ja myślałam, że to dziś będzie:D a tu dziś impreza urodzinowa Sfery..
dlaczego mając w swoim mieście dobre miejsce do zabawy, ludzie wyjeżdżają gdzieś poza miasto... Bawmy się u nas, w Ostrowcu. niech to miasto wreszcie odżyje. Ludzie..
ja też jestem za tym i nigdy nie jezdze po tych miejscowościach, ale jak mam ochotę się bawić to ide i już, i nieważne że tam jest akuratb dużo mniej ludzi
chyba zamykają bo do wynajęcia jest http://otodom.pl/lokal-obiekt-uzytkowy-ostrowiec-swietokrzyski-620m2-15500-pln-id15321086.html
Powodzenia.
Zanim sami otworzyli chcieli wynająć za ok 7 000/msc i nie było chętnego a teraz chcą 15 500.... Tiiaaaa