Tylko do 30.09., wiec trzeba dzialac, o ktos jest zainteresowany.
1. Wpisz kod *136*12*02# (dodaje 100% zasilenia)
2. Poczekaj na potwierdzenie
3. Jesli potwierdzenia nie ma, albo jest odmowa, to wpisz kod *136*12*01# (dodaje 50% zasilenia)
4. Doladuj kwota od 30 zł do 99 zł - PO OTRZYMANIU POTWIERDZENIA z pkt.3
5. Kwota doladowania zostanie powiekszona.
U mnie zadzialal kod na podwojenie kwoty, czyli *136*12*02#
W.K. -- dziękuję Tobie za tę informację.
U mnie zadziałało za pierwszym razem na 100% Zarobiłem na czysto 50zł.
postawiłbym bym Tobie browarka ,ale
daleko mieszkam(Katowice)
promocje są w każdej sieci rożne z różnej okazji np w orange miałem np 1000 minut darmowych
Pakiet minut wewnątrzsieciowych i na stacjonarne, gdzie 1000 minut kosztuje 6 zł, a pakiet ważny jest 14 dni?
W SIMPLUS jest bezpłatna promocja dla użytkowników ze stażem co najmniej półrocznym (aktywacja kodem *136*11*54#), a dla użytkowników z krótszym stażem - 3 zł (aktywacja kodem *136*11*53#), a daje to, ze płacisz tylko za pierwszą minutę każdego połączenia wewnątrzsieciowego. Jak mi sie wydaje, bez stacjonarnych i trzeba ten kod podawac co 30 dni. Nazywa sie to "Bezlik Rozmów".
Jednak podwojenie zasilenia, gdzie mozesz wykorzystac pieniadze na dowolne uslugi jest wg mnie super.
nie jest tak W.K. ja też mam w orange na kartę są inne promocje i też kiedys miałem podwojenie kwoty doładowania zte minuty to były ważne przez miesiąc i nie w pakiecie doładowanie za 200zł ważne na 10 miesięcy w sieci 20 gr za minute po za 29 gr dodatkowo 30zł promocja do wszystkich.Mnie przy małym korzystaniu wystarcza
Sledze SIMPLUS, bo akurat tego uzywam.
Pracujac w jednym z POS sledzilem tez konkurencyjne oferty, ale teraz nie ma takiej potrzeby. Nie wiem, czy wiele osob korzysta z SIMPLUS-a, ale o ile ktos posiada, to podwojenie doladowania jest fajna sprawa.
Dziala, dziala w Simplus :)
O ile dobrze pametam warunki tej konczacej sie promocji, to mozna zasilac wiecej niz jeden raz, a kazde zasilenie do 30.09 w przedziale 30-99 zl bedzie premiowane. Wazne jest to, ze doladowanie oraz bonus mozna uzywac dowolnie, nie tylko na uslugi wewnatrzsieciowe.
Ale super, zadziałało. Na stronie simplusa nie ma mowy o takiej promocji.
W Erze w Taktaku do 30wrzesnia jest promocja podwojnego doladowania -np zasilamy raz za 50zl nastepnie drugi raz za 50zl i konto sumuje sie na waznosc na polaczenia wychodzace o 6miesiecy,dodatkowo dostajemy 100zl na konto promocyjne do wykorzystania przez okres 60dni na rozmowy po sieci Era,smsy i internet(promocja 200%wiecej)-sprawdzamy *103*4#
Wszelkie promocje operatorow gsm najlepiej sprawdzac na stronach TELIX lub TELEPOLIS, czesto jest tak ze dana promocja nie widnieje na stronie danego operatora.
?Darmowe pakiety SMS do wszystkich sieci? wlaczane kodem *101*11*07#, a sprawdzenie kodem *121# u mnie nie dziala.
SMS-y w tej promocji sa do wszystkich sieci w ilosci:
50 SMS-ów ? dla zasileń wartością z przedziału od 30 PLN do 49 PLN;
150 SMS-ów ? dla zasileń wartością z przedziału od 50 PLN do 99 PLN;
300 SMS-ów ? dla zasileń wartością z przedziału od 100 PLN do 150 PLN.
Czy ta promocja u kogos dziala?