popieram, jakość słaba a obsługa nie zorientowana na klienta, kolejka w sklepie przed 8 a druga osoba zamiata albo rozkłada bułki żeby dobrze wyglądało bo szef może przyjechać a my do pracy się spieszymy i stoimy jak za komuny, nowi pracownicy mylą rodzaje chleba i 2 razy dostałam nie to co prosiłam, lecz zauważyłam dopiero w domu.tak jest na Rosochach.Dlatego ostatnimi dniami już tam się nie zatrzymuję.
Mam to samo... jadę do albo z pracy i cholera mnie bierze. Co rusz nowa twarz, zero orientacji, jedna osoba się miota, a dwie układają niewidoczne pieczywo... ten sklep na 11 listopada to porażka. Czemu służy to segregowanie ludzi? Nie mam pojęcia, ale aż się prosi żeby tam nie wchodzić
A ja zawsze powtarzam , ze ile ludzi , tyle opini. Kązdy ma inny gust, kazdy inne kubki smakowe. Jeden nauczył się jesc margaryne ,to masło mu juz nie smakuje.Inny woli tort bardziej nasaczony. Jeszcze inny powie , ze sernik nie ma w sobie sera. Mnie ciasta od Skalskiego smakują . Teraz kupię sobie izę i wiedenski. Orzechowca tez kupię bo bardzo smaczny. Mógłby byc bardziej nasaczony kawą , ale no cóz.. jak mówię -nie każdemu sie dogodzi.
Racja
jaka płaca taka praca
Uuuu. Konkurencja sie uaktywnila przed Swietami? No ma powody bo Skalski rosnie w sile i wlasciwie juz nie ma konkurencji na ostrowieckim rynku. Hahaha
Fakt, po co taka segregacja, panie nie są zorientowane w temacie a obwarzanki z makiem, to jak skwareczki.
Nie ma konkurencji? Dziecko, tam co trochę ogłoszenia o pracę się pojawiają. Dlaczego nie ma go już w biedronce? Ludzie nie są głupi i wiedzą co jedzą i jak to smakuje.
No to się gościu zdecyduj: jest konkurencja i się uaktywniła, czy Skalski już tak urósł w siłę, że już konkurencji nie ma?
Pomijając wykrzykniki "uuuu" i "hahaha", to napisałeś dwa zdania, z których pierwsze przeczy drugiemu.
Ciasta na margarynie... porazka
Klaudia nie ma ciast na margarynie. Słabe masz te kubki smakowe a i węch nie najlepszy bo inaczej pachnie kruche na maśle a inaczej na margarynie.Nasze kruche robione jest na maśle, a jak wiadomo w domu zazwyczaj robi się go na margarynie. Krem w Izie też z masłem. Nie gadaj więc głupot.Do wszelkich budyni też dodawane jest masło.
Więc dlaczego pracownicy o tym nie wiedzą. Pytałem kiedyś i nikt w sklepie nie potrafił mi odpowiedzieć, czy w ciastach jest masło czy margaryna bądź inny tłuszcz palmowy.
to dlaczego jak pytam panią w sklepie na 11 listopada na czym są pieczone ciasta to odpowiedziała ,, na margarynie- nie kupuj"
Klaudia- pani wprowadza Cie w błąd. Nie wiem czemu., po co, ale ja wiem co dajemy do ciast. To się nazywa Masło. Prawdziwe masło extra.Zadzwon do biura Skalskiego i zapewniam Cie, że tam dostaniesz info jakie ciasto z czego jest robione.
Też kupuję systematycznie pieczywo na Kol.Robotniczej. Średnio co drugi dzień.
Jestem zadowolony z jakości i bogatego wyboru.
Chleba być może jest zbyt wiele i dlatego czasem może obsychać.
Ja kupuję bułki i ciastka. Przy tak bogatym asortymencie każdy znajdzie wyroby dla siebie. Nie zauważyłem zmian jakościowych. Polecam.
Gwiazdki i inne ciasteczka indywidualnie pakowane, to produkt dizajnerski. Są ładnie zdobione i muszą kosztować drożej niż na wagę. Też mi żal, że kosztują tak drogo ale wyglądają ślicznie. Oby podobnie smakowały.
Nie zauwazylam spadku jakosci. Jestem stala klientka i nie mam sie czego czepic.
Każdy sam może upiec chleb jak nie pasuje ze sklepu.Ja dziś akurat byłam rano, nie kupuję tam chleba, ale już precelki kupuję i śliczne mają pierniczki na choinkę.