No cóz...teraz sami technolodzy, sami mistrzowie. Mistrz taki, mistrz sraki. Przeważnie g...o wiedzą ale papierek ma, jakis konkurs wygrał i nikt nie ma prawa powiedziec nawet, ze wie więcej od niego, ze zna ten fach lepiej.Najgorsze jednak jest to , ze cierpią na tym pracownicy. I pewnie we wszystkich piekarniach tak jest. A starych receptur to pewnie juz nie ma. Rogaliki na wagę wieki temu na Iłżeckiej. Pyszne. No, ale to nie u tego Skalskiego.W kolejce stałam zeby kupić świeże.Ambasadora bym zjadła. Tylko czekolada w srodku inna zeby była. Kupowałam , dobry był.Panie Skalski wróc Pan do starych placków. Ja stara jestem i nie bardzo do mnie trafiają te cuda na patyku.
Tak jestem za tradycja...technolog heheee zbija kase od pana Skalskiego a ktos sie cieszy
Prosimy o kukulke Hiszpana i pokusę to jest to a nie wymyslane nnie wiem co
Oj tak tradycyjnie prosimy chetnie kupie na komunię..
Chleb razowy od Skalskiegi często jest b. niski co zmusza mnie do jedzenia sześciu kanapek zamiast trzech a tym samym do podwójnej ich dekoracji serowo-wędlinowej.Piekarze od Skalskiego,co wy na to?
Torty szwardzwaldzkie mniam pyszne
Do Pani klientki z 2017-04-14, 14:54. Te robaczki to były jakieś muchy, a raczej mole pewności nie mam więcej tam nie kupuję. Co do piekarni to nie mogę napisać gdzie dokładnie to było bo już nie mam dowodów, a właściciele mnie oskarżą o pomówienie. Powiem tyle patrzcie co jecie, chyba że nikomu robaczek co jakiś czas nie przeszkadza, mąż mówi że to białko :) To mała piekarnia przy Długiej....i życzę Wszystkim smacznego.
Bardzo smaczne torty czekoladowe
Nie pamietam nie wiem nie mam dowodów? Ciekawe
ostatnio kupilam i Skalskiego chleb razowy przyszłam do domu chciałam zrobić kanapki a tu dziurawy w środku cały nie dało się ani kromki zrobić masakra spadek jakości produktów a i ciasta niektóre strasznie wygórowane ceny
Staramy się i są wdrożone procedury kontrolne ale w produkcji ręcznej i naturalnej zawsze może się trafić błąd. Proszę o zwrot towaru wymienimy go na pełnowartościowy a informacja jest dla nas bardzo istotna aby móc zareagować. Nasze produkty robią tylko ludzie a oni się czasami mylą. Co do ciast cena jest adekwatna do użytych surowców naturalnych jak masło jaja i śmietana zwierzęca. Smak mówi za siebie.
chleb u Pana Skalskiego trzymamy jest dwa dniwiem bo ona znajoma pracowała u niego w sklepie firmowym to mi mówiła
Tak to prawda z tymi ciastkami twarde strasznie można zęba uszkodzić
Teraz mają bardzo wysokie ceny . Chyba najwyższe wśród ostrowieckich piekarni.
Kiedyś to był chlebuś. Piekarnia u pana Bębna. Duży, okrągły, stało sie za dzieciaka w piatek późnym popołudniem w ogromnej kolejce, żeby kupić na sobote i niedziele. Jeszcze w poniedzialek do szkoły na kanapki był. Pamiętam ten rozchodzący się zapach już z daleka jak szlismy. Pani otwierała okienko i heja. Zawsze piętke sie nadgryzało a rodzice opierdziel w domu dawali że ujedzone. Ta chrupiaca rumiana skórka, ech.
Polecam robić swój własny chlebek, smaczniejszy i wiesz że bez chemii i dodatków takich.
Zbyt dużo dziurawych chlebów mi się zdarzało i teraz kupuje gdzie indziej chleb,a szkoda bo kiedyś był dobry chleb w miarę przystępnej cenie,a teraz cena nie adekwatna do produktu to i klientów się traci.