w telegazecie w telewizji pisze że 61 "polaków' chce by na uroczystośc wyniesienia na ołtarze Naszgo Papieza prezydent wziął jaruzelskiego.Ja myślę że to prowokacja,w głowie się nie mieści by taką sprawe ktoś o zdrowych zmysłach powierzył obopowi lub innej instytucji.pisało że była sonda!!!!!!!!!!!
62 procent nie chce tematu bo ciagle komuna
Bo się wszędzie wpier--la.Mają chyba w reku media.Czesi i Niemcy to madry naród.Zdegalizowali tego parcha.
i bardzo dobrze - jarulskeimu nasz papierz przebaczył - jak chce leciec to niech leci
uznać coś za nielegalne; uczynić nielegalnym.pzpr i ich pózniejsze pociotki.nie dopuscic komunistów do władzy.tak zrobione w Czechach, Niemczech.Gdyby zrobiono to w tym kraju.,nie byłoby takiego bałaganu.
ten co napisał ten wierszyk to ma w głowie na....e i to równo,niski poziom reprezentuje również ten co czytał,uważałem go za bardziej poważnego człowieka i aktora ale po tym wierszyku zmieniłem zupełnie zdanie,jeśli to były życzenia dla W.J,tylko że gdyby nie W.J.to prawdopodobnie ten wierszyk to byłaby pochwała i w języku rosyjskim czytana,być może przez kogo innego,bo ten co czytał raczej aktorem by nie był i nie żyło bu mu się tak dobrze jak teraz,W.J. miał racje że zrobił to co zrobił i przed nikim nie musi się tłumaczyć ze swoich decyzji,takie były czasy i tyle.
Ostro ale człowieku prawdziwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprzony zdrajco.Żydzie ...szkoda z taka menda piszaca po polsku gadac.
Nie obrażaj tych co myślą inaczej niż ty.żyłem w tych czasach i choć nie pochwalam Stanu Wojennego i walki z SOLIDARNOŚCIĄ, to myślę że gdyby WJ.zaprosił sowietów do ''uspokojenia sytuacji'' to chętnie by zrobili tu ''porządek'' i chodzilibyśmy zgodnie na cmętarze czcić ojców i braci naszych, może byś teraz pisał po rusku!wyzwiska już wtedy nie były by gorsze niż teraz. odpuść dziadkowi,rozliczy go Bóg i historia