aleś ty głupia - a jak jest woda to ludzie się nie pocą.Raptem parę godzin będzie brak wody a problem jak by co najmniej III wojna światowa wybuchła
musiały ćwoki wczesniej zacząć coś robic.To skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U mnie jest woda i to czysta. Miało nie być przecież...
Sam jestes dureń,nie uruchamiaj sie bo sie spocisz!
Toż to szok..... nie będzie wody parę godzin.... Idz do biedronki sobie kup.
Ludzie kochani, jakoś trzeba to przeżyć i nie narzekać . Takie awarie lub nie do końca przewidziane sytuacje są wszędzie możliwe nie tylko w tej sytuacji. Jestem pewien, że nie było to zamierzone. A bez wody jeden dzień przeżyjemy. To nie wojna czy powódź.
Zgadzam się, przecież w tym mieście czasami trzeba coś zmodernizować!!!!!!!!!!!!
Co jest grane ? - dopiero teraz wyłączyli wodę (brudną). - Miała być wyłączona wczoraj o 23-ej. Pytanie: kiedy będziemy mieli wodę w kranach ? Kiedy będzie czysta ?
Ludzie kochani ,jestem pewien ,że nie było to zamierzone i jak w każdej sytuacji tak i w tej może zdażyć się coś nie przewidzianego. Dużo szumu o nić. Przecież to nie wojna lub powódź!!!!!!!!!!!
Zgadzam si ę zupełnie. Przecież w tym mieście czasmi trzeba coś zmodernizować.
Ludzie kochani, nie ma co non stop narzekać. Przecież w tym mieście trzeba czasi coś zmodernizować. I oczywiście jak wszędzie zawsze może wyjść coś nie do końca przewidzianego.
u mnie też jest woda :) i to czyściutka
Jakie było moje zdziwienie,kiedy rano wstałem i woda normalnie jest,czyściutko,taka jak zawsze.I wieczorem też nie było z nią problemu.
O co w końcu chodzi?Po co taki szum,szkoły pozamykane czy też lekcje skrócone,jak nic się nie dzieje?
jak wynika na bloki puścili brudną wodę - dlaczego??
na pułankach leciała pomarańczowa także tragedia i oczywiście już o 20. Więc do picia została nam tylko kupna. Po co wieszają informacje jak się do tego nie stosują?