Woda jest i będzie. Tylko Został wyłączony chlor i dlatego Woda jest zabrudzona. Generalnie samo podłączenie już zostało wykonane. A co do brudnej wody to Ona może być jeszcze przez cały dzień. A i To Nie jest SKANDAL !!!!!!!!!!!! Bo taką wode dopuszcza sanepid..........
Co za brednie. A co ma chlor do rdzy w wodzie?
jest tylko małe ale w Ostrowcu nie chlorują wody
Zastanów się ? Inna woda na bloki inna na domki?Gdzie tu sens i logika? Jak się nie dział to ludziska narzekają a jak się dział to jeszcze gorzej.Pozdrawiam
na koloni robotniczej woda była czysta i koło 22 jeszcze leciała
dokładnie. Też mieszkam na Kolonii i parę minut po północy jeszcze była i nadal czysta.
A Denkowie czyściutka, tylko troszke z mniejszym ciśnieniem!!!! Uf!!, to po co ja łapałam wode do garczków.
U mnie na Ogrodach tęż była w miarę czysta woda wieczorem ok. 21, może lekko żółta. Wykąpałem się i wiecie co ? Żyje!!
Po co ta panika !!! To jest tylko jeden dzień i to jeszcze wszyscy dużo wcześniej byli poinformowani.
Otóż to! Napisali, że wody nie będzie w taki przedziale czasowym, bo jakby napisali, że w większym to byście dopiero larum podnieśli. Przecież to logiczne, ze mają dużo pracy i mogą się nie wyrobić, a to tylko 1 dzień, a nie cały tydzień. Chusteczki nawilżane do mycia, a do picia i gotowania mineralna i można przeżyć ten jeden dzień.
Byli informowani,ze wody nie będzie od godz. 23.00. Nikt się nie czepia tego,ze od tej godziny kran suchy, ale tego,ze niezgodnie z ustaleniami puszczono szlam 3 godziny wcześniej przed ustalonym terminem zamknięcia wody, wtedy gdy większość chciała złapać wodę. Na 10 litrowe wiadro jesli mam teraz szlamu na 1 cm, to chyba mam prawo być wnerwiony ! O 23 bym nie był, bo byłem uprzedzony, ale o 20? Nikt nie ma pretensji o inwestycje, tylko o niezgodność z wywieszonymi ogłoszeniami.
Brak wody od 23 był ustalony- czy ktoś pisał coś złego na ten temat? Nerwy podniosło puszczenie syfu do rur na 3 godziny przed OGŁOSZONYM terminem.
Jak się coś ustala, to trzeba się tego trzymać.
Bo to jest Ostrowiec Myslą że z nas mieszkańcow mogą robić idiotów. Że jest Król i ciemnogród
Szlam pochodzi ze chyba ze rdzy ??? Pytanie czy z instalacji czy z wodociągu ???
Dokładnie tak! nikt się nie czepia, że remont, że coś wymieniają, tylko, że nie dotrzymują podawanego wszem i wobec terminu. Ja specjalnie wyszłam z pracy wcześniej, po 20.00, żeby wody "nałapać", naczynia pozmywać, wykąpać się, i co? To co u większości - żółta ohyda, lecąca słabym strumieniem. A ja niestety nie mam tego komfortu dnia wolnego, ja dziś normalnie pracuję i muszę w pracy wyglądać ( i pachnieć ) jak cywilizowany czlowiek:D.
APEL.
Ludzie zastanówcie się co wy tu wypisujecie żółta brudna woda zachowujecie się skandalicznie jak by was jakieś nieszczęście,plaga dopadła wszystko co najgorsze.Jednemu Paniusiowi politurę w spłuczce i w sedesie może zniszczyć.
Zastanówcie się lepiej nad swoim życiem bo nie to jest takie ważne ale słowa które tu wypisujecie,ludzimi jakimi jesteście,a czytając te wasze narzekania to aż nerwy mnie ponoszą że są tacy ludzie nie życzliwi dla siebie i pracowników wodociągów tym bardziej że o braku wody wiedzieliśmy dużo wcześniej.Nie jestem pracownikiem wodociągów pisze to jako katoliczka mieszkanka osiedla Hutniczego obok stadjonu.
U mnie wody czystej nie było od 13 i nadal jej nie ma więc mam prawo narzekać skoro sobie miasto ze mnie jaja robi i pisze że przerwa ma być od 23 do 15 a była dużo wcześniej. Ponad 10 godzin różnicy to jest chyba jednak coś. Jak sie terminów nie trzymają to niech chociaż napiszą o tym a nie zachowują się jakby nigdy nic i robią sobie z mieszkańców idiotów.