A może dziadostwu co wrzuca do skarbonek po złotówce mieli perskie dywany rozścielić?
W takiej sprawie każda wrzucona złotówka jest ważna. W Starachowicach w MCK jest studio nagrań, instruktorzy muzyczni itd. a u nas MCK i nic więcej. Zależy kto tym rządzi.,
Kto rządzi, kogo popiera i z kim trzyma-towarzystwo wzajemnej adoracji!
To tylko Ostrowiec...
Dla mnie jedna wielka żenada.Organizacjnie do kitu błoto niesamowite nie wiem co ich podkusiło zeby tam zrobić tą impreze Wilczynski dał ciała niesamowicie
rynek jest dla takich imprez....w kazdym miescie tak jest....a browar??? bloto....zadnej muzyki tylko gadanie....ludzie sie nie bawili....obskurnie i do dupy!!...rynek w marmurach to go trzeba oszczedzac??? nie deptac??? do dupy.....
Rynek jest dla bohaterów!
taaaaaak, Wilczyński osobiście organizował, masakra! Ech...
Nawet ze względu na bezpieczeństwo ludzi takie imprezy nie powinny się tam odbywać, ludzie są przepisy mówiące o organizacji imprez masowych!!!
A ja przypominam wszystkim ,że to państwo ma obowiązek zapisany w Konstytucji wyposażania szpitali w niezbędny sprzęt!!!!
Państwo a nie żaden Owsiak!!!!
Szeroko pojęta ochrona zdrowia jest obowiązkiem Państwa. Koniec .Kropka.
Dokładnie jest tak jak pisze gość 07:34. Ciekawe, co będzie ze sprzętem jak sprywatyzują szpitale. Ktoś się nieźle obłowi..
Teraz się okaże ,że nikt nie głosował na nich.............sami się wybrali.
Obrażony na Rynek ,prezydent robi imprezę w błocie po kolana,paranoja.
bardzo dobrze ze sie obrazil na rynek - nikt nie chcial tam zadnych granitow za taka kase, wiec pretensje do poprzedniej wladzy
Gorzej niż na wsi pod remizą. Jak można tak potraktować ludzi. WSTYD !!!
Witam. Byłam z wózkiem i małym dzieckiem tragedia takie błoto, że wózek stawał w błocie. A jedna z pań organizatorek krzyczała do pana z telewizji, żeby filmował od pasa w górę bo ma dobrze wypaść. Szok chyba świnie mają lepiej w chlewie niż my gdzie miasto zaprosiło nas na WOSP. Jakby nie można było rozłożyć małej sceny na rynku a rynek pustoszał centrum ostrowca umarło!!!!!. Wszędzie było lepiej z całego świetokrzyskiego u nas totalna klapa. Aby tak dalej na pewno ludzie przyjdą - wolą zostać w domu ja na pewno nie pójdę
Moja prtopozycja jest bardzo prosta ,trzeba pisac gdzie sie da ,by opisac nasze swiatełko ,mam na mysli gazety ,Owsiak ,czy nawet do tv,bu uslyszeli jak tu sznauja ludzi impreze i jakie sa nasze wladze ,tylko w ten sposob robiac im wstyd mozna do czegosc dojsc ,organizacja skandaliczna ,miejsc do zorganizowania takiego spedu bo inaczej tego nazwac nie monza w takim błocie,poprostu skandal i zenada ,swiadczy to o wladzach i organizatorach zgodzili sie na takie miejsce w koncu to tez i ch wina .
Wilczyński daje ciała od 4 lat ale Ostrowczanom to pasuje, bo wygrał wybory "w cuglach" Możemy mieć do siebie pretensje za cofanie się miasta w rozwoju. Tyle było gadania o nieudolności prezydenta, tyle psioczenia ale zagłosowało się na Wilczyńskiego "Chceta, to mata"