Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Skandaliczne słowa księdza na pogrzebie 15- latka-część osób wyszła z kościoła

Ilość postów: 463 | Odsłon: 15102 | Najnowszy post
  • Skandaliczne słowa księdza na pogrzebie 15- latka-część osób wyszła z kościoła

To naprawdę skandaliczne .

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Skandaliczne słowa księdza na pogrzebie 15- latka-część osób wyszła z kościoła

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Skandaliczne słowa księdza na pogrzebie 15- latka-część osób wyszła z kościoła

Czy doczekamy się takiego rządu który nie pozwoli im na takie zachowania?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Boże widzisz i nie grzmisz co oni wyprawiają

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Za dużo mają swobody i popuszczonego pasa

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Dobrym wyjściem są pogrzeby świeckie. Im więcej ludzi zacznie z tego korzystać, tym bardziej panowie w sukienkach spokornieją i nie będzie im się wydawać że są pierwsi po Bogu i wolno im ferować wyroki.

Kasandra66
                Zgłoś
                Odpowiedz

Kasandra ty i twoi najblizsi moga korzystac z takich pogrzebow nic mi do tego. Ale skoro ten zmarly 15 latek nie chcial chodzic na religie i do kosciola to jego rodzice zwykle hieny ze nie uszanowali woli swojego dziecka tylko na sile go wprowadzili do kosciola. Pytanie po co? Prowokacja? Co zrobisz jesli i ktos za ciebie zdecyduje zeby cie do kosciola wprowadzic?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Nie mam zamiaru prowokować, tylko napisałam swoje zdanie na ten temat. Wiem jak to jest, że w sytuacji takiej tragedii idzie się utartymi ścieżkami,czyli robi się to co wszyscy - idzie załatwić pogrzeb do księdza.

Kasandra66
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Odp.: Skandaliczne słowa księdza na pogrzebie 15- latka-część osób wyszła z kościoła

13:11 ale to jeszcze dziecko piszesz jak zwykła hiena

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Odp.: Skandaliczne słowa księdza na pogrzebie 15- latka-część osób wyszła z kościoła

Jaki problem miała rodzina żeby takowy pogrzeb przeprowadzić.Nie bredż.No i oczywiście jak jest temat o kościele to pojawia się kasandra aby strzelić jadem.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Ludzie,ludzie! Weźcie Wy się wreszcie opanujcie. Gdzie w mojej wypowiedzi widzisz jad człowieku? Sam "strzelasz jadem" pisząc "nie bredż". Pomijając już że powinno być"nie bredź' bo takiego słowa z ż na końcu po prostu nie ma.

Kasandra66
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

13:30. Kasandro, olewaj komentarze jakichś degeneratów alkoholowych. Ja, po jego komentarzach wpisuje w wyszukiwarkę hasło "Do szczęścia blisko", słucham sobie super piosenki sprzed lat i wiem, że jak ktoś pije, to kiedyś się zapije na zawsze, a zatem....do szczęścia blisko:) Polecam tą sama metodę. Pozdro.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 55

Kasandra66, kto ma niby spokornieć i dlaczego ? Dla mnie oczywistym jest że jeżeli ktoś nie czuje się związany z kościołem i całe życie na niego pluje (tak jak Ty) powinien mieć świecki pogrzeb.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 61

Kasandro66 z 12:57, masz rację. Obecna religia nie ma nic wspólnego z tym co głosił Bóg. Pasibrzuchy w sukienkach patrzą tylko na dobra materialne, człowiek i jego uczucia dla nich się nie liczy. Przykład tego prostaka, który śmie nazywać się sługą bożym.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Rozwiń proszę ten wątek, bo aż dech zapiera od dotychczasowej argumentacji- zełaszcza na temat tych różnic.

Gość_Ciemniak 14
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Czekam 18.34

Gość_Ciemniak 14
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

O Boże ...się w kieszeni otwiera po takich słowach,na pijanego który zabił ani słowa a na dziecko które zginęło pod kołami pijanego tyle przykrych słów i to na dziecko,gdzie oni mają uczucia?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
134 ... 23242526
Przejdź do strony nr
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Auto Handel JaryCars
Branża: auto handel
Dodaj firmę