Sobie współczuj i ciemniakowej. Chociaż dla was już jest za późno. SEKTA was pochłonęła.
"I z powodu mojego imienia będziecie w nienawiści u wszystkich." - tak więc obrażajcie. Spływa to po mnie jak po kaczce :)
Ludzie , dejcie kaftan, ciemniak ma się za Boga!!!!
Mam prawo ewangelizować. A nawet obowiązek - jak każdy chrześcijanin.
"OBOWIĄZEK EWANGELIZACJI SPOCZYWA NA WSZYSTKICH CHRZEŚCIJANACH"
https://opoka.org.pl/biblioteka/W/WP/jan_pawel_ii/homilie/niemcy_litslowa_22061996.html
Czy jest na forum lekarz? Najlepiej psychiatra?
Słucham cię kasandro,jaki masz problem?Spróbuję ci pomóc.Jezeli w ogóle jest to możliwe.
Ciemniakiem się zajmij, bo ma się za Boga. Takich chyba w izolatkach się zamyka bez klamek,co?
Na razie zdiagnozowałem obsesję ta tle KK.
Jest taka jednostka chorobowa?
Po którąś z chorób da się przypisać,np.schzofremia urojeniowa.
Diagnoza jak kulą w płot. U mnie występuje jedynie alergia na głupotę innych ludzi.
Występuje, występuje. Alergia na Jezusa Chrystusa. Ale spoko. Kociołek już się grzeje :)
Tak samo jak twoje słowa po nas:)
Cały czas próbujesz błyszczeć.Brokatem się posyp.Całkowicie zamydliłeś wątek,który mówi o niegodnym zachowaniu się księdza na pogrzebie nastolatka. I żaden twój cytat nie zmieni tego, że ksiądz nie powinien się tak zachować, bo nie miał prawa. Gdzie to słynne chrześcijańskie, katolickie miłosierdzie, pokora wobec śmierci?
ciemniak neguje decyzje papieża, biskupa i co drugiego księdza. Kim jest ciemniak? Katolikiem?
Tylko co drugiego? To i tak dobrze :)
Milcz sekciarzu.
O tym brokacie się powtarzasz. Poza tym jak mówiłem - ci którzy nie chcą mieć nic wspólnego z Bogiem i Kościołem uwielbiają wycierać sobie gębę boskim miłosierdziem. Pokrętne to i przewrotne. Ubrał się diabeł w ornat i na mszę ogonem dzwoni :)