Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 292

Odp.: Skandaliczne słowa księdza na pogrzebie 15- latka-część osób wyszła z kościoła

A ja słyszałam,że w obliczu śmierci wszyscy są równi.

Kasandra66
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 227

Odp.: Skandaliczne słowa księdza na pogrzebie 15- latka-część osób wyszła z kościoła

Oho. U ciemniaków pora karmienia....

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Skandaliczne słowa księdza na pogrzebie 15- latka-część osób wyszła z kościoła

To nie skandaliczne slowa ksiedza a skandaliczne zachowanie rodzicow teho chlopaka ktorzy nie uszanowali jego woli i wbrew niemu chcieli mu zrobic pochowek po katolicku. Ale dzis obserwuje sie podobnie, wiele ludzi sa poza Kosciolem a gfy smierc przyjdzie to rodzina biegnie do Kosciola i malo tego stawiaja ksiedza w trudnej sytuacji czy ma biedaczysko powiedziec prawde o zmarlym ze nie chodzil do kosciola,nie wpuszczal po koledzie czy oklamac wszystkich uczestnikow Mszy zalobnej jaki to zmarly byl gorliwym katolikiem.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Skandaliczne słowa księdza na pogrzebie 15- latka-część osób wyszła z kościoła

Dokładnie. Żyją w obłudzie i żądają, aby ksiądz był takim samym obłudnikiem jak oni :)

ciemniak12
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wiecie co? Jesteście paskudni i powinniście leżeć krzyżem w kościele za to, co tu wypisujecie.

Byłam dwa lata temu na pogrzebie człowieka,który sporo w życiu pobłądził a na koniec popełnił samobójstwo. Ksiądz powiedział piękne kazanie na temat tego, ze ludzie błądzą ale jest Bóg,który im wybacza. Bo od tego jest.

A WY?

Kasandra66
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

15:41. Kasandro, nie widzisz, że dochodzisz się z nawiedzonym świadkiem Jehowy? Jego przywódcy powinni przywołać go do porządku, bo robi im więcej złego, niż dobrego tym nauczaniem na forum. Nikt już nie chce ich słuchać, a po wywodach ciemniaka, to mogą już zakończyć "działalność" w naszym mieście.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 272

Nie można wybaczyć komuś, kto wybaczenia nie chce. Nie może obarczyć kogoś miłosierdziem, kto co dnia to miłosierdzie odrzuca. Są księża, jak sami zresztą twierdzicie, którzy za kasę zrobią wszystko. Nawet piękne kazanie wam powiedzą. Jeżeli z tym będzie wam lepiej to czemu nie? Tylko, że tyle to warte, co wiatr, który je uniesie i rozgoni na cztery strony świata.

Ale najważniejsze, to żyć w przeświadczeniu, że Bóg jest frajerem, który musi wybaczyć. Bóg nic nie musi. Bóg sprawiedliwie was osądzi :)

https://www.youtube.com/watch?v=HMw_F9-n0lo

ciemniak12
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

W takim razie znamy innych Bogów. Mnie uczono, że Bóg jest miłością. A miłość wybacza zawsze i każdemu.

Kasandra66
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Więc widocznie cię okłamano. Gdyby tak było ja twierdzisz, to piekło byłoby puste. A, że puste nie jest wystarczy wysłuchać św. Faustynę.

https://www.youtube.com/watch?v=4AJ1em5rt7M&t=28s

ciemniak12
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ty to naprawdę jesteś nawiedzony. Ale pocieszę Cię, ze można to wyleczyć.

Kasandra66
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jeżeli uważasz, że św. Faustyna też bredziła - to gratuluję. Teraz już wiem, z kim mam do czynienia :)

ciemniak12
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Zazwyczaj ,jak ktoś słyszy głosy,rozmawia z kimś kogo nie widać, to taką osobę się leczy. A tu proszę- święta.

Kasandra66
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No właśnie. Więc nie opowiadaj, że jakiś ksiądz czegokolwiek cię nauczył. Jeżeli święci są dla ciebie obłąkanymi, to gratuluję ponownie :)

ciemniak12
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja nie mówiłam,ze mnie czegoś nauczył, tylko że miałam z nim religię i był prawdziwym księdzem z powołania.

Nie ma przymusu wiary w jednego Boga, akurat tego w którego Ty wierzysz. Wierz sobie do upojenia, ale pozwól innym robić to co uważają za stosowne. Ja Ciebie nie zniechęcam do wiary, więc ty mi jej nie wpychaj do gardła jeśli jej nie chcę,bo zwymiotuję.

Kasandra66
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Po owocach ich poznacie. Jeżeli uczeń jest owocem nauczyciela, to twoje odejście od katolicyzmu potwierdza tezę, że kiepski z niego był nauczyciel.

A co do wiary w jednego Boga. Tak, Bóg jest tylko jeden. A jego postacią tu na Ziemi był Jezus Chrystus. Wszystko inne to bzdura warta tyle samo co wiara w święte głazy, płazy czy inne drzewa.

A to, że wymiotujesz na słowo Bóg - to powinno ciebie niepokoić :)

"Opętanemu zmienia się głos, pojawia się u niego nadludzka siła, trzęsie się, przewracają mu się oczy, krzyczy, czasami przeklina, wymiotuje. Raz zostałem ugryziony w rękę - opowiada ksiądz Waldemar Grzyb z Gorzowa, jeden z trzech lubuskich egzorcystów."

Czytaj więcej: http://www.gazetalubuska.pl/wiadomosci/art/7879394,egzorcysta-nie-lubie-rozmawiac-ze-zlym-duchem-jak-pojawia-sie-demon-z-najnizszego-czy-sredniego-szczebla-to-pol-biedy,id,t.html

ciemniak12
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie rozumiem kasandro jak można czytać coś co powoduje wymioty.To masochzm jakiś.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 310

Czytaj ze zrozumieniem. Ciągnie mnie na wymioty gdy czytam Twoje wywody. Po prostu co dużo to niezdrowo.

Kasandra66
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Więc nie czytaj i nie pouczaj innych.Proste jak budowa cepa.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 1314161819 ... 23242526
Przejdź do strony nr
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -