No to proszę wymienić części cepa.
Jeżeli Słowo Boże wzbudza w tobie odruch wymiotny, to wiedz, że coś się dziej :)
Być może egzorcysta powinien tu się wypowiedzieć.
Bez przesady, to są Twoje słowa, a nie Boga. Nie miej się za kogoś kim nie jesteś, bo Ci założą gustowny kaftanik wiązany z tyłu. I będziesz miał śliczny pokoik wyłożony gąbką.
Nie, to jest Słowo Boże. Za każdym razem opieram słowa na magisterium Kościoła. Za każdym razem podaję link źródłowy. Nie nawiązuję jak ty do Marksa i Engelsa :)
To ty wyśmiewasz się również ze świętych. Tego też twój nauczyciel ciebie nauczał? :)
Nie wyśmiewam,ale poddaję w wątpliwość. No ale Ciebie, piewco Słowa Bożego ,nikt i nic nie przekona, bo tylko Ty masz rację. Czyż nie?
Scharakteryzowałam właśnie zadufanego w sobie ciemniaczka.
Podałaś w wątpliwość objawienia św. Faustyny. A że mam rację to wiem, gdyż opieram ją na Słowie Bożym, a nie jak ty na dziełach wszystkich Marksa i Engelsa :)
A czemu nie mogę poddać w wątpliwość czyjegoś objawienia?
Wątpić jest podobno rzeczą ludzką.
Ponieważ uznane zostało przez Kościół. Podważasz zatem Kościół, którego częścią był twój nauczyciel.
Kościół to nie Bóg i też może się mylić.Mimo wszystko. Nikt nie jest nieomylny, nawet papież(mimo dogmatu o nieomylności, bo przecież dogmat ustalili biskupi, zwykli ludzie ;))
Przecież ciemniak neguje postanowienia papieża, biskupa i podległych. Kasandro, naprawdę nie widzisz, że kopiesz się z sekciarzem z W.N. i jego żoną? Już po nich... To ludzie zacietrzewieni i chorzy psychicznie (omamieni przez guru).
Żona to ciemniak 14.
Wiem, że ciemniak to ciemniak po prostu, ale trzeba się trochę poprzekomarzać, inaczej nudno by tu było. A tu w wątku ruch jak na lotnisku ;)
On jest zakodowany przez jedną książkę. Zero własnych przemyśleń. Ta książka to biblia. EKSTREMISTA i FANATYK ze W.M. Nie karm takich i omijaj, bo Cię omamią :)
W.N.
Kadandro Bogiem nie jest - jest tylko jego mistycznym ciałem z głową - Jezusem Chrystusem. Tworzą zaś je ci członkowie, których prowadzi Duch Św. Ci i tylko Ci należą do Jezusa Chrystusa.
A wy ciemniakowie jesteście tylko 3-cim planem i to obesranym bo porąbanym :)
A sądząc po twoim mężu, pani ciemniakowa (ciemniak 14), to narobiliście tyle dzieciaków, że twojemu mężowi nie opłaca się do pracy iść i dlatego jesteście takimi pasożytami. Ile tych 500+?
Czemu dajesz uśmiech na końcu wypowiedzi, kiedy z ust wypływa ci piana- myślisz, że kogoś tu nabieżesz na swój dobry nastrój, którego ci brakuje, bo tak naprawdę jesteś człowiekiem cierpiącym, wszyscy ci którzy oddalają się od Boga' cierpią.