Przecież to twój mąż dodaje zawsze to infantylne :) na końcu zdań. Myślałem, że to służy zbawieniu...
21.07 jak zwykle się mylisz- mój mąż nie daje :) bo nie jest nim ten, którego ty masz na myśli
16:07. Jehowcom nie wybacza. Ciemniak ma się czego bać, po tym , co tu wyprawia, ale jakoś się nie boi, czyli to wszystko wielka ściema.
Jakbyś trochę miał wiedzy to byś wiedział, że wg. jehowych piekło nie istnieje.
16:16. DLATEGO JESTEŚ TAKI PODŁY JEHOWCU-CIEMNIAKU? Dobrą reklamę robisz SWOIM. Tylko gratulować takich wyznawców.
Ha ha ha. Powtórzę - Jehowi nie wierzą w piekło. Podobnie jak w świętych. Więc nie mnie, ale jak już to Kasandrze bliżej do Jehowych :)
Jesli ciemniak jest jehowcem, to nie zasługuje na żadną uwagę.Mam ich w swoim bliskim otoczeniu.Niby znają Pismo Święte i na nim się opierają głosząc te swoje mądrości, jeżdżą na zebrania do tej swojej świątyni w okolicach sądu, latają po cudzych domach chociaż nikt ich nie zaprasza, włażą z brudnymi buciorami w cudze życie i cudze domy.A w sobotnie popołudnia zjeżdżają się bracia i siostry na balangi.Muzyka na Full, grill rozpalony, wóda leje sie strumieniami, smiechy, chichy do późnych godzin nocnych.A i bardzo chetnie wchodzą w konflikty z sąsiadami.Oj wtedy jest gorąco, nie przebierają w słowach i środkach,wulgaryzmy sypią się jak z rękawa.Tacy to są wyznawcy jehowy.
Radzę jeszcze raz przeczytać ze zrozumieniem :)
Milcz sekciarzu.
i co ten temat ma wspólnego z Ostrowcem? to jest forum o Ostrowcu i okolicach a nie Polsce !!
16.18. A ile jest tu wątków związanych z Ostrowcem? Raptem kilka, a reszta to watki o dupie marynie, bo to jest forum dla ludzi z Ostrowca i okolic, aby mogli dyskutować na różne tematy.Gdyby wszystkie watki dotyczyły tylko Ostrowca, to te forum juz by nie istniało.
21 wiek,a ciagle wierzycie w niebo,piekło i inne bzdety.Po jaką cholerę żyjecie na tym łez padole.Wszak pleban na pogrzebach ciągle mówi o radości spotkania zmarłego z bogiem albo jezusem.Chlaśnijcie się i będzie spokój,a nie zasmradzacie otoczenie ludziom,którzy potrafią czerpać radośc z życia.I dla jasnosci.Wcale nie jestem lewakiem.
Jesteś :)
Ciemniaku, znasz bajkę o wężu? To ssssssssssssssssssssssssspie............. z tego forum. Aluzju poniał?
Pozdrawiam i dużo zdrowia życzę :)
16:27. Mam nadzieję, że to jest pożegnanie na zawsze, bo nie da się ukryć, że nikt cię tu nie potrzebuje. Szerokiej drogi, już czas..........
To pozdrowienie, a nie pożegnanie. A to z jaką nienawiścią pałacie świadczy tylko o tym, że moja obecność jest tu bardzo potrzebna :)
16.39, bardzo potrzebna?? Hahaha, dobre sobie.Czy nie widzisz, ze nie masz żadnej siły przebicia? Że twoje słowa do nikogo nie trafiają, a wręcz odnoszą odwrotny skutek? Odstraszasz ludzi od takiej wiary jaką głosisz, bo wszystko ma swoje granice.Wiara tez.Kto ich nie dostrzega zatraca się i popada w fanatyzm, tak bardzo niebezpieczny dla innych.Mamy przykład w fanatycznych wyznawcach islamu, czyli zabijaniu w imię Allacha.