Skoro konwersujesz więc to znaczy że brakuje rozumku?
No raczej, żenada i tyle. Ja już kościół jako taki szerokim łukiem omijam,ale tylko ze względu na księży pasibrzuchów i te zasrane radio maryja z rydzykiem na czele. A tak by se człowiek normalnie poszedł z dziećmi,jak kiedyś było,za malucha, do kościółka z dziećmi,to skurwysyny pedofile i rydzyki księża sami nas odganiają od tego
21:51. Ciekawe słownictwo, jak na niby kobietę. Modlić można się w domu albo w jakieś sekcie. Tylko czekają na takich "kulturalnych" jak ty.
Miałem coś napisać w tym wątku ale szkoda czasu:)z kościołem jak z partią młody nie chciał tam być więc rodzice to patalachy skoro zrobili coś wbrew woli ich synowi.
Ciekawe co każe ci omijać Kościół szerokim łukiem?
Demon to ty bajek nie wstawiaj
Ten 15-latek już wie, czy to bajka czy też nie.
Akuku mamuniu
Jesteś większym psycholem niż przypuszczałem. Wsza łonowa to za duży komplement na ciebie.
Kurwa mać że w 21 wieku jeszcze takich fanatyków psycholi ziemia nosi
A najgorsze, że musiał się przyczepić do forum i nie da się z nikim porozmawiać, jak dawniej, bo wszędzie tam menda wsadza swój kretyński komentarz.
Omijasz kościół ale pogrzeb pewnie byś chciała w kościele. Powinien wtedy ksiądz zacytować to co napisałaś.
Księża w większości należą niestety do partii "świętego spokoju".
Zgadzam sie Lena - 21:51 bo czuje sie dokladnie tak samo. Nie da sie tam chodzic bo czlowiekowi sie sam noz w kieszeni otwiera. Zniszczyli nam religie, skurwysyny rydzyki i sukienkowi-pedofile i mam nadzieje, ze za to zaplaca!
Inteligencja nie grzeszysz gościu 21:34 skoro uważasz ciemniaka za świadka Jehowy. Przecież to co on pisze całkowitym przeciwieństwem nauk tej sekty. Zanim więc coś napiszesz sprawdź to dwa razy bo wychodzisz na głupka, tak jak większość wypowiadających się w tym wątku. Ksiądz powiedział prawdę, może brutalna ale prawdę. Oby więcej takich szczerych duszpasterzy...
Więcej takich pseudo pasterzy nie będzie bo ich lud wymiecie
Przed takim ludem nieraz musieli uciekać apostołowie.
22.49, prawdę można ubrać w takie słowa, aby nie bolały.Wystarczy troszkę inteligencji i dyplomacji.Nikt nie potępia księdza za prawdę, tylko za to w jaki sposób to zrobił i w jakim momencie.
Mówią, ze o zmarłych mówi sie tylko dobrze, albo wcale.I jakie to trywialne osądzać człowieka, który nie może się juz bronić, to tak jak kopać leżącego. Nie, tak nie postępuje sługa boży.