Wiem że są wymagające ale idź z córką do ciuchlandu są za parę groszy markowe z metkami można się modnie ubrać i nie ma się co wstydzić.SZCZERZE POLECAM
Nie znam żadnej nastolatki, która nie umiałaby znaleźć dla siebie stosownej odzieży i aby w tym względzie liczyła na pomoc mamusi lub tatusia, chyba, że jakaś niekumata.
Dlaczego nastolatkę chcesz ubierać w ciucholandzie? Przecież bierzesz na nią co miesiąc 500+, to nie starcza na to, aby kilka razy w roku kupić jej ubranie takie, jakie noszą inne nastolatki, czyli modne i lubiane przez młodzież? Czyżby 500+ szło w twoim domu na konto rodziców, a dzieci nic z tego nie mają, a potem też będą te pieniądze oglądać tak, jak kiedyś kasę z komunii?
13:07 bo jesteś nie z jej pokolenia pisząc delikatnie a 16:15 w każdym
Znajoma nauczycielka mowila ze niektore 10cio letnie dzieci ciagla maja dwie lewe rece i nie potrafia same butow zawiazac
A dzieci tej nauczycielki i jak sama była dzieckiem dziesięcioletnim to co była ALFA I OMEGA?
18.54 w wieku 6 lat juz potrafiły czytac, teraz bombelkom trzeba buty wiazac i plecak nosic nawet jak maja po 12 lat
Polecaj sklep 13:02 a nie pytaj i nie obrażaj rodziców
Gadają ale oczywiście nie na temat. Dziewczynka wchodzi dopiero w naście, a wychowuję ją sam i nie jest to takie proste. Takie rzeczy przeważnie mama wie lepiej, której nie ma.
18:56 ta nuczycielka niech uczy i przykład daje i mimo alfy i omegi z kulturą na bakier odstaje.A może to twoja druga połowa
21.35 lepiej zajmij sie wychowaniem swoich bo wyrosną na ułomy życiowe
08:43 pudło! są dorośli i nie ubliżaj ułomem możesz jeszcze nim zostać w każdej chwili
jesienia kupilem kurtke H&M w ciuchu na polnej za cale 15 zlociszy.cala zime w niej brykalem a mam kurtek kilka
Moja ubiera się w Housie , Cropp w Galerii są te sklepy.