czy myślicie że na ulicy Sandomierskiej przydałby się sklep papierniczy?
nie wiem czy na Sandomierskiej ale w ogóle by się przydał dobrze zaopatrzony bo niby wydaje się że w "skali " jest wszystko co potrzeba a tu niekoniecznie robię teraz awans w pracy i potrzebowałam czegoś fajnego na dokumenty coś innego niż zwykły skoroszyt czy segregator no i sie okazało że jest problem bo owszem bywają takie rzeczy ale akurat teraz nie ma albo jest nie ten rozmiar itp. itd.
myślę że tak. W tej części miasta nie ma takiego sklepu .
W Skali jest drogo i w tym nowym Office na Polnej też drogo.Ogólnie to przydała by się tania hurtownia papiernicz gdzie można kupić tanio płyty dvd itp.
na allegro? niby tak ale jak mi zeszyt potrzebny to nie będę go przez internet zamawiać przecież.
Popieram. Bardzo by się przydał taki profesjonalny hurtowy sklep z niewygórowanymi cenami. W Skali to teraz więcej zabawek itd niż artykułów biurowych
teraz gdy człowiek z groszem się liczy to taki sklep z tanimi artykułami ma rację bytu
Z zakupy na allegro trzeba płacić też za przesyłkę.Dobrze zaopatrzona hurtownia papiernicza bardzo się przyda.Chętnie zrobię zaopatrzenie w kierunku papieru do xero,markerów,płyt cd/dvd i innych rzeczy.Niedługo rozpocznie się rok szkolny więc warto ruszyć z biznesem.
W Signalu "Kowalski" niczego nie kupi, wszystko jedynie na faktury na firmę.
Jasne że by się przydał. dzieciak by kupić kartkę kolorową brystolu musi lecieć na miasto więc jestem za.