Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Sklep tylko dla seniorów 10 -12 i nikt inny nic nie kupi

Ilość postów: 28 | Odsłon: 984 | Najnowszy post
  • Sklep tylko dla seniorów 10 -12 i nikt inny nic nie kupi

Który klakier mi to logicznie wytłumaczy? nikt poza takimi osobami nic nie kupi pod groźbą kary, gdzie tu jest sens i logika? a seniorzy łażą cały dzień po mieście jak ćmy wokół lampy.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Sklep tylko dla seniorów 10 -12 i nikt inny nic nie kupi

Najgorsza głupota,lepiej od rana bo ci nie mogą spać,np od 6-8

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Przestańcie w końcu obrażać się nawzajem, bo już ciągnie na wymioty z waszego chamstwa na tym forum.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Sklep tylko dla seniorów 10 -12 i nikt inny nic nie kupi

Nie mam problemu z tym, że tacy ludzie mają dostęp do sklepu w pierwszej kolejności ale nie może tak być, że sklep jest otwarty przez 2 godziny i nikt poza seniorami tam nic nie kupi, bo właściciel i ekspedientka dostaną mandat. Mało tego po otwarciu biedronki też mają pierwszeństwo i lecą jak do ognia z wyzwiskami na ustach, bo im się należy.

Te osoby latają po całym mieście a dzieci nie mogą wyjść z domu ponad miesiąc a to oni a nie dzieci są zagrożone.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dla mnie to nie problem wstaje teraz około 11 00

Ząbki, kawka ,i lecę na miasto po mleczko dla kota :)

MordimerMadderdin
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

12:59. A ty wiedząc, że jest taki przepis akurat między 10 a 12 musisz na gwałt codziennie robić zakupy. Trochę wzajemnego zrozumienia i życzliwości by się przydało.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ale właśnie moze tego zrozumienia On by chciał. 10latek uwięziony w domu a starucha lata i jeszcze mędzi bo ona pierwsza musi smrodu w sklepie narobić. Od 10 do 12 a później w chałupie siedzieć. Dać dzieciom żyć. Taki 17latek bez mamy na ulicę nie wyjdzie. Roszczeniowi są bardzo staruszkowie dzisiejszy i nie dziwię się, że tak wielu z nich nie ma żadnego szacunku wśród młodzieży.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

13:09. Ale po sponsoring do babci i dziadka, to fajnie pobiec, prawda?Skończą się jałmużny z plusów i do kogo pójdziesz po dotację?"Staruchy"powinni ci pokazać takiego wała, niedorozwoju.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

skończ prld. głupoty, to że jedna czy dwie osoby zachowają się nie tak jak należy, nie uprawnia cie do pisania "te osoby" o wszystkich starszych ludziach. ty też kiedyś bedziesz stary/a, i to też chcesz żeby ktoś o tobie pisał "te osoby". przemyśl to co napisałam

Gość_iska
          Zgłoś
          Odpowiedz

To może ty kobieto przestań pieprzyć bzdury, tylko posłuchaj sprzedawców jak mają dość tego kwiatu narodu któremu się wszystko należy. Na tyle mocno akcentują swoje ja, że już kilka razy musiała interweniować policja podczas bójek żwawych emerytów, ba nawet potrzebna była karetka. Emeryt jest najbardziej zagrożony chorobą a mimo to najwięcej jest na powietrzu i w sklepach, w Biedronce w pierwszej godzinie otwarcia, w Lidlu kasa osobna dla nich i ludzi ze służb poza wyznaczonymi godzinami tylko dla nich. Dziś po 12 trzy panie którym się wszystko należy zasuwały do takiej kasy, pewnie zaspały? Do piekarni przychodzi starszy pan i mówi, że on to teraz ma wszędzie pierwszeństwo i jemu się należy, z jednego sklepu wyprosili dziadka bo 5 raz już do niego przyszedł tego samego dnia.

Nikt im nie odbiera prawa do życia ale to chyba ich życie do cholery jest najbardziej zagrożone i to przez nich ludzie siedzą w domach a ci zamiast to uszanować latają jakby im solą w dupę przywalili. Jak mam wytłumaczyć dziecku, że nie może wyjść na dwór sąsiadka kilka razy dziennie frunie do sklepu, bo jej trza? i swoje już przeżyła.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Odniosę się do tego komentarza.Jestem w grupie uprzywilejowanych.Dziś w godzinach dla seniorów byłem w aptece,kilku seniorów i dwie panie ok.30.Nikt z nas nie odezwał się ani słowem.Dzieci mogą wychodzić na spacer pod opieką rodziców.Jeżeli widzisz te osoby latające po całym mieście to pozostaje mi tylko życzyć Ci takiej kondycji.Pozdrawiam.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Czegoś pan nie rozumie, wedle prawa te osoby NIE MOGŁY NIC!! kupić w tym czasie. Gdyby podszedł policjant miał prawo im dać mandat, bo to godziny TYLKO DLA SENIORÓW.

Idąc z dzieckiem narażam się na mandat i karę administracyjną od której mogę się odwołać w ciągu 14 dni ale do 7 dni zdejmą mi pieniądze z konta.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

ludzie kiedy się obkupicie?sklepy do 24ej przecież czynne.Dla każdemu czasu wystarczy.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Ja myślałam, że seniorzy mogą tylko w tych godzinach a te łażą całe dnie. Jakiś koszmar.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Gdyby nie "te" nie byłoby cię na świecie i nie pyskowałbyś dzisiaj kretynie na forum.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Senior.To Twoja mama,tato,babcia,dziadek miej to na względzie i potrzeba jest trochę zrozumienia.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Najgłupsze jest to, że nastolatek po chleb sam nie może pójść.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

13:11

A dla mnie jest najgłupsze to co wypisujesz.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Centrum Sport Kamil Kutryba
Branża: Sportowe artykuły