Parę min temu usłyszałem głośny plask pomyślałem ze jakiś wypadek ... okazało się ze młody mężczyzna rzucił sie z 10 pietra i ... przeżył
Napisz co się teraz tam dzieje. Wstał sam?????!!!!!!!!!!! czy połamany?
i co teraz tam się dzieje
juz dawno w szpitalu , spadł w ogródek za warzywniakiem , podobno zachaczyl o komórkę(taka na narzędzia) . z zauważalnych obrażeń wg mnie połamana była noga tyle zobaczyłem ale myślę ze duzo poważniejsze obrażenia To jest ten blok gdzie w tamtym roku wypadł z okna palący sie mężczyzna
napisz dokładną godzine jeśli możesz byłem pod żabką i nic nie widziałem i mam zagadke
Ale twardy miał łep podziwiam go.Niepowinien tak naprawdę przezyć z takiej wysokości.Chyba że to ściema
przecież nie wiadomo czy go w szpitalu uratowali a po drugie jeśli spadł z 10 piętra to ja współczuje życia jak marchewka przeciez po takim upadku kręgosłupa nie ma
nie wygladal na takiego co by sciemnial :)
On skoczył z dachu i spadł na garaż dlatego przeżył a nie z 10 piętra
a dach to tak jakby 10 pietro:D
Moj bd kumpel. Dla zainteresowanych ma polamane 2 nogi i tyle. Szok. Zadnych wew obrazen. Lezy na wysiagu. Dla jasnosci skoczyl w sumie z 11 pietra bo z samego dachu.. Fuksiarz niesamowity i tyle. Nawet lekarze nie wierzyli. Najlepsze ze przytomny. I tylko 2 nogi. Dokladnie 3 zlamania. Prosze o nie wypisywanie bzdurnych komentow bo nie jest smieszna sprawa. Potrzebuje tylko info czy byl tam sam czy z kims. Bede wdzieczny i nagrodze.
dla mnie porażające jest, że ów fakt daje niektórym tutaj fajną zabawę :( ludzie, co jest z Wami?
W karetce mówił policji że był sam