odjechal na sygnale ....
napisz dokładną godzine jeśli możesz byłem pod żabką i nic nie widziałem i mam zagadke
batman go złaoał i razem odfruneli.
dla mnie porażające jest, że ów fakt daje niektórym tutaj fajną zabawę :( ludzie, co jest z Wami?
W karetce mówił policji że był sam
wariat i pijany ma zawsze szczęście w nieszczęsciu
Przeciez nikt normalny nieskacze z 10 pietra to nastepca małysza albo i lepszy jak tak wyladował
Podobno już interesują sie nim w kadrze skoczków narciarskich - odwagę ma teraz tylko trochę treningów i ma wielką przyszłość przed sobą
ależ się nakręcacie...pechowy blok nie tak całkiem dawno się tam paliło(nawet a zdjęciach na Echu widać gdzie) chłopak przeżył teraz ktoś..choćby rodzina pomyśli o jego problemach
Przyjacielu, nie trać nadziei. Bóg posłał swojego jedynego Syna na świat po to żeby oddał swoje życie za takich ludzi jak ty i ja. Zrobił to z miłości do ciebie, żebyś mógł żyć pełnią życia, wolny od potępienia, radosny i pogodzony z Bogiem. Nie odbieraj sobie życia, wiedz że Bóg chce obdarować cię już teraz życiem wiecznym które jest w jego Synu, Jezusie Chrystusie. Zachęcam do dokładnego przeczytania Ewangelii Jana, przed czytaniem poproś Boga żeby pomógł ci zrozumieć i pokazał jak możesz otrzymać życie wieczne.
GŁUPEK i tyle!!!
...lecę bo chcę lecę bo życie jest złe... czasem trzeba skoczyć na grilla oderwać się od przyziemnych problemów pobujać w obłokach i oczywiście rozprostować kości :D
ale ja słyszałem że przy lądowaniu nie wyszedł mu telemark i będzie miał zaniżone noty za styl
Jestem Hardkorem