Dzięki tym protestom cała Polska dowiedziała się, że największa zaraza współczesnego świata to lewactwo. To co oglądamy od kilkunastu dni na ulicach miast przeraża. Prawa kobiet to tylko pretekst. Liderka Strajku Kobiet Marta Lempart ogłosiła niedawno na łamach "Gazety Wyborczej" powołanie rady konsultacyjnej, która będzie ... negocjować "pokojowe ustąpienie rządu". Dziś natomiast na na antenie TOK FM przekonywała, że nie opowiadają się po stronie żadnej siły politycznej. "W protestach, które się toczą, uczestniczą ludzie o przeróżnych poglądach politycznych i przypisywanie im sympatii, których nie mają, byłoby niegodne - to słowa Lemapart. Tylko słowa.
Dwulicowość i obłuda są na ich sztandarach. Kiedy czyta się, że "Nie ma u nas takiego zwyczaju, że spotyka się szefowa czegoś z szefem czegoś. Spotykamy się z ludźmi, którzy pracują, niezależnie od ich szczebla i niezależnie od ich funkcji" - przypomina to bolszewickie Rady Komisarzy Ludowych ZSRR w 1917 roku.
Powołujemy radę konsultacyjną. Rada konsultacyjna pomoże nam w wyjściu z tego bagna (...) To rada konsultacyjna będzie w naszym imieniu, jeżeli będzie taka wola po stronie rządu, negocjować z rządem warunki jego pokojowego ustąpienia
https://niezalezna.pl/361041-lempart-sie-rozkreca-jej-rada-konsultacyjna-ma-negocjowac-pokojowe-ustapienie-rzadu
"Ciemność, widzę ciemność, ciemność widzę!"
"Kobieta mnie bije..."
"Mężczyźni wyginęli? Przecież to nie były mamuty!"
"Nasza cywilizacja zawaliła się w gruzy, a tobie tylko dupy w głowie!
Nakłuwać dziewicze jaja... W macicy... Mechanicznie... Jajo o jajo...
Ja tylko niosę pomoc!"
"Teza o tym, że mężczyźni są brakującym ogniwem w ewolucji pomiędzy nami a małpami, da się udowodnić."
Na proteście kobiet okrzykami "Wypisz dziecko z religii" wzywa kolejna liderka Bożena Przyłuska, wnuczka Julii Brystygierowej, żydowskiej, komunistycznej zbrodniarki z lat 40 i 50-tych. Z racji swojego sadyzmu zwanej przez swoich kolegów z UB i więźniów ,,Krwawą Luną'. Ulubionym sposobem wymuszania zeznań było miażdżenie jąder przesłuchiwanym mężczyznom. Bożena Przyłuska Nr. 7 na liście Lewicy do sejmu w Warszawie.
Posuchaj załozycielu wątku.Mam juz dzieci dorosłe, mam solidne wykształcenie i nigdy nie byłem w zadnej partii, ale to co wyprawia Kaczyński z reszta tej hołoty po prostu mnie przeraża i drażni na maksa. Nie jestem w tym poglądzie odosobniony, więc proszę cie debilu, nie zakładaj tego typu wątków, bo nie tylko jest prawica i lewica, ale są też normalnie myślący ludzie. Wiec wypierdalaj ze swoimi poglądami. Ręka mnie swędzi jak słyszę takiego ku...tasa. Znizyłem się do twojego poziomu, bo chyba inaczej z wami się nie da rozmawiac.
Posłuchaj 11;44 twój bluzg świadczy o tobie i twoim wykształceniu. Spadaj frajerze.
Żeruj dalej w mule 11:50. Mamusia z tatusiem genów na inteligencje nie dała? Tatusia znasz?
A opisz towarzyszy
Jasinski
Kaczyński
Piotrowicz
I inni
Przytocz życiorysy tych prawicowców
11;44 masz prawo a nawet dużo racji wtym co piszesz
Jednak to co piszą o liderkach strajku jest bardzo ważne dla każdego Polaka.Jezeli uważasz inaczej to bladzisz w ciemnosciach
Nie ważne kim są liderki strajku. Ważne , że zmuszaja władzę do zastanowienia się co robią. Kaczyński tez wykorzystuje wszyskie siły by realizować swoją chorą wyobraźnie i tylko właśnie jego sposobami trzeba go unicestwić.
11:44, ty się do niczego nie znizyles, ty na tym poziomie chama, typowej czerwonej kanalii.
*11:44, jesteś na tym poziomie.
Wg mnie nie rozumiesz kompletnie problemu i mylisz pojęcia. Lewactwo to obecnie PiS. Rozdaje pieniądze podatników, tym, którzy nie garną się do pracy. Znaleźli (co woła o pomstę do Boga ) sprzymierzeńca w Polsce w postaci kościoła katolickiego. W tym proteście już nie chodzi o samą aborcję (podkreślmy EUGENICZNĄ a nie na życzenie). To była kropla, która przelała puchar goryczy i rozlewa się po wszystkich instytucjach. Jeśli nawet teraz troszkę kobiety odpuszczą, to następne protesty będą bombą atomową ponieważ zjednoczą wszystkie sponiewierane siły: nauczycieli, pielęgniarki, lekarzy, rolników górników (? - mam nadzieję) i innych którzy widzą, że wszystko idzie w złym kierunku. To prawda, że obecnie uczestniczą w protestach ludzie wszystkich sił politycznych i wyznań. Kościół z pięknego sacrum zrobił obrzydliwe polityczne profanum i jeśli nie zrezygnuje z tego to straci wiernych. Wyzywanie ludzi od lewaków ma efekt odwrotny i chociażbyś się zapluł i zapultał nic to nie da. PiS postępuje identycznie jak władze PRL, dzięki Bogu otoczeni jesteśmy Unią Europejską. Pozdrawiam
pisiorom koronawirus rozum odebrał jak wypisują takie brednie
Lewactwo to dokładnie to samo co bolszewiki w 1917.
Tonący brzytwy się chwyta. Bronią tych, którzy tej obrony nie potrzebują, bo nikt ich nie atakuje i wszędzie widzą zagrożenie dla siebie. Tak mają ludzie, którzy za swoje podłe uczynki obawiają się słusznej kary.
11:44 Widze, że chodzisz na marsze. No to wypierdalaj ... !
11:44 WYPIERDALAJ LEWAKU KUTASIE