jakiś kontakt do Pana? chodzi o ok 400 może 500 butelek po piwie.
w sprawie butelek prosze pisac na maila :elmetkol@gmail.com
Tak on skupuje butelki po piwie za 12 groszy,a w sklepie są po 30groszy.Dobry Business..hehe.Ale czas się zmienia i coraz trudniej o jelenia.
Taaa i w sklepie bez problemu skupuja po 500 butelek. I nie trzeba miec paragonuu, wierz w to dalej
Ziomale. W sklepach, oczywiscie nie we wszystkich mozna sprzedawac butelki w wiekszej ilosci. Sam wiem,bo sprzedawalem po 100,200 butelek z piwa. wystarczy z wlascicielem sklepu wczesniej sie dogadac i paragonow nie trzeba miec. I to narmalnie po 35 gr,w niektorych 30 gr. wiec policzcie sobie ile taki delikwent ma zarobku.
Mogę sprzedać kilka set butelek po nalewkach obojętnie po jakiej cenie.Zainteresowanych proszę o kontakt 665693536
posiadam na stanie 300 - 400 butelek
oto numer do mnie 723342209 _Paweł
w sklepie faktycznie po 30 gr . 35gr to dostaje jak kaucje sie oddaje . Ale trzeba pogadać z właścicielem , bo za bardzo to nie chcą wiekszej ilości skupować . I ludzie jak sie oferujecie , że kupicie to od razu namiar do sb zostawcie , a nie coś typu "ja kupie" .
jezeli ktos ma butelki po winie (nie te zakrecane tylko te na korek wciskany) to chetnie kupie