Wzywam Dyrekcje do opamietania sie.Ślubowanie na Krzemionkach za 30 zł po co? Nie ma szkoły,młodzież ślubuje wierność szkole z nie Krzemionkom ktoś na tym zarobi i oto tylko chodzi,wstyd mi za nauczycieli robią sobie bibke.Takie rzeczy robi się w szkole bo to jest odpowiednie miejsce do takich imprez
jestem tego samego zdania, ale z tego co słyszę to we wszystkich szkołach ślubowania odbywają się "na wyjeździe".
A od czego trójki klasowe. Można się było nie zgadzać. Dyrekcja liczy się ze zdaniem rodziców. Przynajmniej w PG 2.
U mnie w pg1 będzie ślubowanie na sali gimnastycznej a nie na wyj.
Skoro jesteś taki oburzony to idź do dyrekcji i im powiedz zamiast wyć na forum internetowym.
Po co kuligi,kino, ogniska, wycieczki? Siedźmy cały czas w ławkach i się uczmy. A to się nazywa wyjazd integracyjny, w wielu szkołach praktykowane, bo fajnie i nie pompatycznie. Nauczycieli bibki nie mają, to zwykłe ognisko, z kiełbaską i dojazdem. To jest straszne te narzekania, a niby zawsze wszyscy zadowoleni.
Po co kuligi,kino, ogniska, wycieczki? Siedźmy cały czas w ławkach i się uczmy. A to się nazywa wyjazd integracyjny, w wielu szkołach praktykowane, bo fajnie i nie pompatycznie. Nauczycieli bibki nie mają, to zwykłe ognisko, z kiełbaską i dojazdem. To jest straszne te narzekania, a niby zawsze wszyscy zadowoleni.
Narzekamy że nic się nie dzieje, a jak fajna impreze szkolna to źle.Szkoda, a w PG 4 już od kilku lat jest w plenerze i jest to fajniejsze, niż jakieś sztywne imprezy