cd. 13.41 Firma, która przygotowała wniosek dla SM, robiła to dla kilku podmiotów, wszystkie dostały. Przygotowane było profesjonalnie. Podpisaliśmy kilkanaście tysięcy stron opracowania za Zarząd SM. Wiem kto z ,,niezadowolonej czwórki " podpisał nieprawdziwe informacje, dlaczego nie podaje mnie do sądu. Już parę osób zna to nazwisko. Przechodząc koło mnie spuszcza głowę, nawet na zwyczajowe pozdrowienie nie reaguje. Z pozostałą dwójką rozmawiam normalnie. Na spotkaniu z Panem Jarubasem w Ostrowcu, poruszałem ten temat i..................................,
wybaczcie. Nie jestem Gentlemanem, ale rozmów nie powtarzam. Natomiast powtórzę, że zawistny człowieczek okradł nas członków SM na ponad 1.5 mln. zł.
18:00 - widocznie pozostałe podmioty miały mocne i twarde wnioski i dotacje dostały a " Krzemionki" być może wniosek "nieakuratny" i dotacji nie dostały. Jakoś to dziwnie wygląda, tamci dostali, a "Krzemionki" nie dostały. Przecież na biurku Marszałka UM leżały wnioski jednakowej wagi. Widocznie wniosek "Krzemionek" był jakiś inny o czym być może nie wszyscy wiemy i teraz to dziwne wycie do księżyca. UM nie bawi się w sentymenty. Kto zasługuje temu daje, kto nie zasługuje to nie dostaje. Przecież to proste panie "gentleman".
20.27
,,Widocznie wniosek "Krzemionek" był jakiś inny o czym być może nie wszyscy wiemy" Tak, był lepszy co potwierdził Sąd. Tylko UM nie przegrywa. Przyjął nieprawdę, aby wyjść z twarzą. Dlaczego donosicele nie zabierają głosu?
do gość 10.11.2019, 18:00
A teraz panie Mieciu, idź pan ulepić stefanka. Badacze problemu, stwierdzili, że najlepsza pozycja przy lepieniu to kucanie.
17:40 - masz wytłumaczone jak krowie na rowie w poście gość 13:41
20.31 to jest Twoja dowolna interpretacja, fakty są inne. Okradziono nas poprzez fałszywy donos. Zresztą, donosy nigdy nie są prawdziwe.
23:03 - jakby tak chcieli w różnych instytucjach opierać swoje decyzje na fałszywych donosach, to doszłoby do absurdów. Donos w takim razie musiał być prawdziwy i po filipku. Spółdzielnia nie dostała 1,5 mln zł. Czy tak? Więc nie pisz bzdur, że okradziono spółdzielnię za fałszywy donos.
Zauważ jedną rzecz, nigdzie nie napisał konkretnie co było nieprawdziwe lub fałszywe. To jego styl i metoda. Wtłacza innym do głów własną fałszywą tezę i powiela ja do znudzenia. To metoda stosowana przez tego osobnika odkąd objawił się na forum.
A co z ociepleniem w 16!?
Mial byc ocieplony 5 lat temu!
Jeszcze balkony nie sa zrobione!