Nie znata przepisów barany podstawowych,płaćta swoimi pieniądzmi, bo dpoldzielni poniondze są naszymi.Wszystko od was sciagniemy! Proszę paniom!!!
Ludzie przecież możecie wyciągnąć dane ze spoldzielni,jakie sprawy są w toku i jakie piniondze chodzi.Wszystko pójdzie z waszych kieszeni.Siedząc na dupach przed telewizorem g...wieta!A mecenasi obydwaj ?ich kasa na ich konta ?wypłynęło tyle kasy...gdzie Wy jesteście?Nic nie wieta
Ty pusty łbie,nie sraj ogniem.Wie co pisze i dlaczego pisze!
Zdzisław, kapusta cię chyba wysiudała z roboty i teraz takie mecyje odczyniasz. Wpierw na garnuszku spółdzielni się jechało, a teraz trzeba każdą złotówkę na dwie strony oglądać, to i żal i smutek, i ta agresja tu na forum. Rozumiemy, współczujemy. Rada - na rynku pracy bezrobocie nie jest tak duże, można iść poszukać roboty gdzie indziej. Polecam OLX, Pracuj.pl. Nie frustruj się, coś się znajdzie.
Bardziej jesteś głupi,niż myślisz!dobre,śmiech do łez.Głupi ten,co trzyma się pracy w spoldzielni,toż to zmijowisko.Jad po schodach płynie!Co to za praca,ciąganie po policjach i sądach,haha dobre.Lepsze tkanie janiołkow pod stołem, nadejszła pora na ruch w biznesie,magazynierko.Hahaha.Po SM a zwłaszcza tej,nikt nie placze!Wszędzie jest tylko lepiej,nie sposób jest ocenić to,że pracuje się z normalnymi i życzliwymi ludźmi,a nie z takimi toksykami.
Proszem Paniom....Tak czy inaczej,Kapusta beknie za swoje czyny bardziej niż po imprezie w Wolce Bodzechowskiej,kiedy była nawet krasnoludkiem!!! Hahaha.Jak widzę moje wpisy kogoś bolą.I tak ma byc!Szykujcie kasę powolutku,przyda się,oj tak.
Nie będę już pisać,bo odczytywanie tych marnych odpowiedzi,to jak gadanie z dupą,która potrafi tylko osrać!Miejmy się wzajemnie w d.......Hahaha.Szukajcie lepiej worków na liście i łapcie deszczówkę w beczki,bo przyjdzie lato,a pracownikom fizycznym wodę należałoby wydać.Skoro oszczędzacie to łapta berety na opady z nieba!
Postaramy się, żeby na WZ w 2025 wymienić ekipę na całkiem nową krew.
Brawo!trzymam kciukiWybierzcie ludzi z klasą,z wykształceniem,z chęcią do działania na rzecz członków spoldzielni wreszcie.
A ,przepraszam czy ja mogę wiedzieć o co chodzi z tą kapustą i tymi sądami? Za co my lokatorzy mamy płacić? Cos mi umknęło? Nie było mnie trochę!
Komunikaty
Nowy przetarg
Spółdzielnia Mieszkaniowa „Krzemionki” w Ostrowcu Świętokrzyskim Osiedle Stawki 47, ogłasza przetarg nieograniczony dwustopniowy z negocjacjami, odbywający się wg Regulaminu wewnętrznego Spółdzielni na montaż instalacji paneli fotowoltaicznych w budynkach mieszkalnych wielorodzinnych nr: 5, 6, 12, 13, 74, 76, 79 na os. Rosochy, nr 5 i 24 na os. Ogrody oraz 12 i 14 przy ul. Radwana w Ostrowcu Św. Cały zakres zamówienia został podzielony na 2 zadania. Termin składania ofert do 25.11.2024 r,, do godz. 14.00.
Warunkiem udziału w przetargu jest spełnienie wymagań określonych w Specyfikacji istotnych warunków zamówienia, oraz wpłacenie wadium w wysokości: 14.000 zł za zadanie 1 oraz 10.000 zł za zadanie 2, przelewem na rachunek bankowy zamawiającego nr 30 1020 2674 0000 2102 0001 4464 w terminie do 25.11.2024 r., do godz. 14.00.
Cena specyfikacji – 30,00 zł.
Idź do spoldzielni z wnioskiem o udostępnienie danych z toczących się aktualnie spraw sądowych.Muszą wydać,inaczej wydział karny!jeśli jesteś członkiem spółdzielni tej jakże osobliwej.
Przecież wspaniała jedenastka podobno jest bardzo wysoko wykształcona, chętna bezinteresownie działać dla dobra mieszkańców, wszyscy bardzo uczciwi i wspaniali - tak twierdziła w różnych mediach walcząca z poprzednią władzą emerytka.