Dobra, jewa i wruszka zębuszka, nie produkujta się tak za kasę passss ;) Wyśta obie durnowate. Terka i Halka niezbyt kumate, ale wy jewka i mada też idiotowate. Jedne warte drugich. Nie ciesz się mada i sklepowianka bo dla was nie ma powrotu. Siedźta se na emeryturach i we sklepach - tam, gdzie należy się wam. A panie inne wrócą do domeczków i będa dalej emerytkami. Kuźwa, oddajcie tę spółdzielnię normalnym poważnym ludziom, a wy byłe i teraźniejsze idźta se precz. Nie wymondrzaj sie Franczeska boś gupia jak but z lewej nogi. Już se kasy nie złapiesz z SM, zarabiaj se na menedżerach gupia pipo pusta.
21.47
,,Terka i Halka" za nimi optowałeś, a teraz be? Co miesiąc wybory? Ale elektorat, wreszcie prawdziwy.
Az sam jestem ciekaw legalności tych rządów a raczej z tego wynika braku...
Poprzednicy strzelili z kapiszona i wielka radość.
Idea Spółdzielczosci nie przetrwała,, mądrości " jej członków. Co teraz? Wracać do korzeni, czy nowa forma organizacyjna? Jeśli tak, to od kiedy i w jakiej formie to ma być. Kto ma to zrobić. Przeżyliśmy komunę, niestety WOLNOŚĆ nas przerosła. Ja znaczy więcej niż My. Stare zburzymy, nowe zbudujemy. Zburzyliśmy stare, niestety nowego nie umiemy postawić. Wyrazy ubolewania dla ,, samozwańcow", współczucia dla normalnych. Jak żyć?
Dlaczego ta SM nie może może od dłuższego czasu mieć normalnego, dobrze działającego zarządu?
Dopóty nie będzie dobrze , dopóki nie będzie jasnego zwięzłego prawa stanowionego , bez dowolnej interpretacji jegomości!.
Chyba nie Tobie bo nawet mózgu nie masz!!!
Właśnie odebrałam o 152zł większy. Jak dalej żyć, chyba będzie nas stać na suchy chleb przeceniony z LIDLA.
Zobacz o ile wzrosły zarobki a potem marudz na forum. GUS niedawno podał dane ile wynosi średnia pensja w przedsiebiorstwach: ponad 7000 zl. Za Tuska nie do pomyślenia.
Słuchajcie i notujcie. Ja mam rozwiązanie. Do spółdzielni musi powrócić Mietek. Tylko on uratuje sytuację!