Gość 07;54 Byłam widziałam, część z nich miała nawet osobny stolik i napoje
Dobrze powiedziałeś - uczciwości! Niektóre bloki, mają wymienione drzwi i pomalowane klatki (wiemy kto tam mieszka), a w innych kłapiące rozwalające się drzwi wejściowe. Ogarnijcie się, tyle obiecywaliście. Jak tak dalej pójdzie, to na prawdę ludzie wezwą telewizję i pokażą jak to wyglądało i co teraz się dzieje.
Ja miałem odczucie, że te 3 osoby są zbyt uczciwe i patrzą na ręce pozostałym, a reszta to znowu klika. Obym się mylił. Co myślicie, że jak starsi to nie wiemy co robić. Teraz dopiero się zorganizujemy i przypilnujemy. Wstyd dla Pani B. Jak tak można. Tak jak ktoś powiedział, oczekujemy uczciwości i kompetencji. Jak się nie nadajecie, to sami zrezygnujcie, te 3 osoby zostawcie w spokoju. Niech Was pilnują. Brawo dla tej 3!
Ten od mleczarni w opatowie co robił na walnym ?
Jak pięknie odrestaurowany wieżowiec przy Radwana, wiemy jaka pani tam mieszka. Inne bloki nie zasługują na to, bo tam mieszkają zwykli mieszkańcy. Popieram. 2024- 06-15 08:00
Do 7:54 byli przedstawiciele młodych. Siedzieli w piątek za stołem dla Gości. brawooo !!
A komu tak pięknie nóżka latała z nerwów ?
Do 8,41 Czy ty tak serio?? Czy brałaś/brałeś w tym udział i bijesz brawo , że ci się udało.
Niezła chamówa odchodzi z zamykaniem drzwi i niewpuszczaniem na walne. Tego dopilnujemy. Swoich wpuszczamy i głosujemy. KONIEC TAKICH PRAKTYK !!!!
Niemoc, niemoc widzę. Kilka tysięcy ludzi nie potrafi............. Ja wiem, Wy wiecie, Oni wiedzą, a jest coraz gorzej
Wejść na walne powinno być można przez cały czas jego trwania, nie tylko o godzinie, kiedy się rozpoczyna. Ludzie pracują, zebrania są na tygodniu i nie każdy może być w czasie wyznaczonym przez spółdzielnię. Już jedne władze się barykadowały.
Wszyscy oni z pełnomocnictwami, pewnie sami nie są członkami SM, głosowali tak, jak im kazano, a może nawet zapłacono....
Za rok będzie pewnie jeszcze ciekawiej, bo się kadencja skończy.
Zarzucano poprzednikom, a co się teraz robi? Dlaczego nie było zawiadomień o walnym w skrzynkach na listy ? Taka forma zawiadomienia powinna być, zawsze członkowie byli również w ten sposób informowani. Obecna władza o tym nie wie ? Z tablicy ogłoszeń zawiadomienia były pozrywane i ludzie nawet nie wiedzieli, że jest walne.O to chodziło?
Wywieszenie zawiadomień na tablicy ogłoszeń w siedzibie spółdzielni i na klatkach schodowych budynków, jest zgodne ze statutem i spełnia wymóg formy pisemnej.
W wólce też były zawiadomienia bo przyjechała słabo zorganizowana grupa?