nie wiem czy to dobry wybór firmy co zajmuje się budowaniem mostów i produkcją kruszywa teraz zajmie się odpadami jak coś jest od wszystkiego to jest do niczego .
Ludziom zależy na szybkim i sprawnym odebraniu śmieci a Remondis tak to robił mieli kilkanaście wozów sprawne ekipy u nas do 13 było czyściutko a teraz syf kosze ze śmiecamii po całych ul stoją calutki dzień stoją a dziki zachwycone biegają wśród nich. Władza wybrała to niech teraz zapada rękawy i do roboty. Tyle gadanie ze wybrali tańszą a mi i tak z 35zł przyjdzie płacić 69zł to pytam czy to taka dobra zamiana DROZSZA DLA LUDU A WYKONANIE GORZEJ NIŻ KIEPSKIE.
Tak szkoda sortować ładują wszystko do jednego samochodu a opłat wzrosła o103%
Kolonia robotnicza u mnie wszystko do jednego samochodu po co ja segreguje
Na Bukowej jeszcze nie zabrali plastyki i nie segregowane. Zmiana na lepsze!.
Godzina 18.30 i na Ostrowieckiej kosze pełne nigdy do tej pory to się nie zdążyło do 13 zawsze było czysto i kosze posprzątane a teraz trzeba pilnować koszy bo ciemno a nasza ulica boczna i często dziki zaglądają oby nie powywracały koszy. Przewiduje ze po godzinie 20 pełne kosze wrócą na posesję.
Oj lipa jak się zobowiązali do wywozu śmieci to niech biorą się do roboty a nie od początku takie błędy.
Jak nie dostarczyli harmonogramów do prywatnych posesji to niewiadomo kiedy wystawiać