Dziś odbiór na Koloni Robotniczej. Niektórzy już pilnujo swoich kubełków. Jest już 8:40 a tu śmieci jeszcze nie odebrane.
Cha, Cha,Ch. Szczyt bezczelności.
Śmieci odebrane zgodnie z grafikiem. Jestem zadowolony/na. Już te nasze kubełki kochane są w domu. Mój też. Także słucham JOKO mieszkaniec Kolonistów, kiedyś bogaczy dziś często biedactwo. Te cwaniaki co się tak rzucają to mają domy kryte tz rakotwórczym.
Ty masz większy syf rakotwórczy w swojej ruinie na bagnach. Psycholu niezdiagnozowany, jesteś żałosny z tą obroną Fartu. Ile miesięcznie odpalają ci za robienie reklamy tej firmie?
Znów wyzwiska pod moim adresem. Pamiętaj że nie jesteś anonimowy. A tak na przyszłość w moich postach nigdy nie mieściłem nazwy firmy która odbiera śmieci. A niektórzy już kilka razy. I kto tu robi reklamę Gość z 19.04
Gościu z 19.04 jak psychol to musi być zdiagnozowany. Innej możliwości nie ma. Ktoś musiał go zdiagnozować. Ha ha ha
00:03. Skąd wiesz kogo miałem na myśli, jeśli nie padło żadne nazwisko?Widocznie moja sugestia jest słuszna, jeśli poczuwasz się, że jesteś adresatem. Masz rację, że nikt nie jest anonimowy - TY TEŻ i nie strasz, bo nikt się tu nie boi. Zastraszaniem chcesz ludziom zamknąć usta, samemu dając sobie prawo obrażania wszystkich, nawet imiennie i czujesz nieuzasadnioną bezkarność. Dlatego też na koniec "nie chcem, ale muszem" powiedzieć ci s.........aj na drzewo i bujaj się tam do upojenia.
A ja na przekór tobie skoczę że na babus i będę się bujał do upojenia
a nie na drzewo. Może być. Czy być może. Daj znać jak masz coś konkretnego do napisania.
U mnie nie odebrali BIO. Były w koszu z nalepką . Byłam akurat w domu, po prostu przejechali dalej. Powinnam za nimi gonić z kubełkiem ? Dzwoniłam na Samsonowicza 2 x , minął tydzień i nic. A kubełek potrzebny za tydzień. Worki mam w ........... Oj , to było niegrzeczne !
W piątek 17 odbierali zgodnie z grafikiem. Nic dodać nic ująć . Pozdrawiam serdecznie
Czy u was już nowa firma wywoziła śmieci?