U mnie odebrane. Panowie bardzo mili nawet porozmawialismy. Mlode chlopaki widac ze im sie chce.
W poniedziałek (30.12.2019) to kto był zobowiązany do opróżnienia koszy? Chyba Remondis. W blokach też zostawili .... nowemu odbiorcy pełne kontenery.
A gminne pieski już ujadają, bo trzeba zrobić hałas nowemu - na złość, że wygrał.
A ty izuniu weź sobie na wstrzymanie, bo sraczki dostaniesz.
U mnie na Bałtowskiej zabrali śmieci po 22.A że wszystko od razu to może mają takie:
https://lekaro.pl/wpis-blog/jak-dziala-smieciarka-pojazd-odbierajacy-odpady/
Na Radwana zabrali dzisiaj. Wydaje mi się że w poniedziałek lub wtorek to Remondis powinien jeszcze zabrać, bo z koszy wysypywało się już w poniedziałek 30.12.2019. Trzymam kciuki za nową firmę, żeby szybko się rozkręcili i odbierali jeszcze szybciej śmieci.
No dokładnie gościu 13:28. Ćwoki z remondisu na złość nowej firmie nie opróżnili przepełnionych śmietników, mimo że był to ich obowiązek.
Chyba nie bo u nas wszystkie pojemniki kipią
Pozdrów z Bukowej tego co szrotami handluje.
Nie ma co robić hałasu początki zawsze są trudne. Wydaje mi się że skoro odbierają tak późno to są zatrudnieni ludzie z Ostrowca.
Ja mam prośbę - segregujmy wszyscy, nie róbmy sobie na złość. Segregujemy i mniej płacimy - to się opłaca.
Kto układał harmonogram i czy potrafi myśleć? Wywóz odpadów BIO w styczniu - 3 i 31, a wywóz odpadów niesegregowanych - 28. Tak zaplanowano dla rejonu obejmującego posesje w których póki co większość ma piece na paliwa stałe. Może popiół będziemy wysypywać na ulice, tak jak to kiedyś bywało?
Widac ze pracownicy firmy FART b.mocno sie starają,dobrze bedzie! Poczatki są zawsze trudne,ale jak poznaja topografie miasta to dadzą rade!
Trzeba poruszyć tą sprawę z koszami żeby w zimie częściej były na odpady niesegregowane a latem mniej bo latem wcale nie ma śmieci