Miasto pijaków, o czym świadczą setki małych i dużych butelek po wódce leżących na każdej ulicy
Jeżeli Ostrowiec to miasto pijakow, a ty tu mieszkasz to kim jesteś?
Jakie miasto pijaków, porzadne miasto z grupy COP i się fajnie rozwija. A pijacy są wszędzie i w Warszawie tak samo i taka jest twarz dużych miast,że skrajne bogactwo sciera się ze skrajną biedą,a od władz zależy jak sobie poradzi z tym problemem.
A tak w ogóle to temat brzmi "Pojemniki BIO" i problem poszukiwania jedzenia w tychże pojemnikach i nikt się jeszcze nie wypowiedział na ten temat
Kompostownik to tez biopojemnik. Ja wnoszę do znajomego odpadki i resztki jedzenia. Kiedyś przy każdym domu takie były.
A skąd mam brać worki na szkło i papier skoro mi nie zostawiają? W zwykłym worku na śmieci wystawić czy co?
Można kupić w Kauflandzie 4.99 zł pięć worków odpowiedniego koloru i z napisami.
to ja zamiast kupować w różnych kolorach,sam sobie je zrobię z bibuły i będzie jeszcze więcej kolorów niż te z Kauflandu!
Ta obsesja na tle segregowania może /nie daj Boże/ doprowadzić do tego, że coraz więcej śmieci będzie wyrzucane do lasu, bądz na dzikie wysypiska. Już widzę ludzi w różnokolorowych kamizelkach z kolorowymi workami,zbierających każdy swój asortyment.
Płacić za śmieci majątek, jeszcze kupować sobie worki niedługo trzeba będzie dokładać się do paliwa tragedia.