Dziś piątek i oczywiście na dni wolne nowa firma nie wywiozła śmieci tj. plastiku, szkła, dokąd tak będzie. I my mamy segregować śmieci. W poniedziałek na osiedlu teksas. Mowa o Pułankach a jak gdzie indziej?
Wszystko wywiezione elegancko, czysto w wiatach. Nie to co wczesnie było
No bardzo elegancko,szczególnie kosze postawione na środku ulicy,z niezamkniętymi pokrywami.Może boją się koronowirusa ? Nigdy tak nie było wcześniej z Remondisem.
Bardzo zmęczeni życiem i zapracowani wyjątkowo ludzie.Śpieszą się wyjątkowo. A,że stwarzają tymi koszami pozostawionymi na ulicy duże zagrożenie dla ruchu na ulicy jak mawiał "klasyk",to już nikogo nie obchodzi ....
Jedna z uliczek osiedlowych z domkami jednorodzinnymi.
Nie mam za co pochwalić nowej firmy jak do tej pory.
Kolejny malkontent,któremu wszystko przeszkadza.Mnie raczej wqrwia inna sprawa.Płace tak samo za smieci jak mieszkańcy bloków,a smieci sa zabierane raz w miesiącu.Gdzie logika i równe traktowanie płatników?
Nie wszystko przeszkadza,a tylko "olewanie swoich obowiązków w pracy,oraz stwarzanie zagrożenia bezpieczeństwa drogowego dla uczestników w ruchu drogowym" przez pseudo pracowników nowej firmy śmieciarskiej w Ostrowcu ptasi móżdżku. W dodatku za grube pieniądze.
a kto teraz za śmieci płaci jak ludzie na chlebuś nie mają KORONAWIRUS jest
Ile miesiecznie UM placi firmie odbierajacej smieci? Czy to jest stala stawka? Czy w zaleznosci od tego ile ton smieci wywioza?
Moim zdaniem nowa firma lepiej sobie radzi z odbiorem śmieci od tej poprzedniej. Zawsze jakies niedociągnięcia beda, bo przeciez wszędzie pracują ludzie... Nie robiłbym z tego zarzutow ze nowa firma jest do niczego. Ty nigdy 21.55 nie popełniłeś żadnego błędu w pracy?
do pupu. W dobie szalejącego koronowirusa jeszcze potrzebny jest bałagan i śmiecie na ulicach.
Nie wiem co przeszkadza wam w wywożeniu śmieci.Jest wywożone?Jest.A czy to wywiozą o godzinie 9 rano czy o 6 po południu to jest obojętne.
Ciagle trwa nagonka na nową firme Fart! Nie wiem czego od niej chcecie, po pierwsze smieci sa wywozone, a po drugie placimy taniej niz jakby wygrali firme drozsza! Dlatego tutaj bardzo dobrze sie stalo ze zostala wybrana oferta tansza!
"Nagonka" świrze polega na tym,że wymagamy tylko tego,aby wykonywali to co do nich należy. Tak jak robił Remondis,nic więcej.Kończ wątek wstydu oszczędź.
Jak nie masz argumentow to uciekasz sie do przezwisk. Wiedz, ze kto sie przezywa sam sie tak nazywa!
A u nas na Rosochach ładnie i czysciutko! Chlopaki z Farta widac ze sie staraja i nie dam o nich zlego slowa powiedziec. Poza tym jesli bylaby drozsza oferta wybrana to jaka korzysc dla nas? Zadna! Tylko tyle ze placilibysmy wiecej ! A odebrac smieci i zawiezc je na wysypisko ZUO Janik to kazdy potrafi i nie trzeba miec skonczonych studiów wyzszych!