Co sie dzieje ze smieciami wielkogabarytowymi. mialy byc zabierane 19 listopada
Niefart... Doszło do wypadku śmieciarki po drodze z Kielc i brak sprzętu. Nie wiadomo kiedy firma zakupi nową i zatrudni pracowników na miejsce poszkodowanych. Trzeba życzyć zdrowia a śmieci uprzątnąć bo będą mandaty
U nas 2 dni segregowane i mieszane wywozili
2 dni jeździli po osiedlu
20 listopada pod moją posesją ktoś zrzucił wilkie gabaryty w postaci kanap, foteli, poduch i cierpliwie czekam co będzie dalej, przy ulicy Samsonowicza też leżą jakieś pomarańczowe wypoczynki.
Przepraszam , 20 listopada zauważyłam, ale mogły być zrzucone 19 listopada.
U mnie też miały odebrać 19 ale podobno termin się zmienił na październik, a na mojej ulicy nikt o tym nie wiedział. Nie daruję będę dzwonic do upadłego. Nie otrzymałam żadnych zmian.
U mnie też miały odebrać 19 ale podobno termin się zmienił na październik, a na mojej ulicy nikt o tym nie wiedział. Nie daruję będę dzwonic do upadłego. Nie otrzymałam żadnych zmian.
Kiedy wreszcie uprzątniecie ten syf co go narobiliście przed posesjami?
Jak to wygląda!
Trzeba was zgłaszać?
Termin był jak wół podany.
To jakiś kolejny strajk czy co do cholery?
Ani kroku w tył przed wyprowadzeniem Polski z UE. Ani kroku w tył przed brutalizacją codziennego życia. Ani kroku w tył przed pałowaniem pokojowo demonstrujących kobiet. Ani kroku w tył przed pokazywaniem pedofilii w sutannach. Ani kroku w tył przed ciągłym łamaniem prawa, stygmatyzowaniem sędziów, odbieraniem im praw sędziowskich. Ani kroku w tył przed kłamstwami dotyczącymi prawdziwych przyczyn katastrofy smoleńskiej. itd, itd...
Miej pretensje do UM. Dlaczego nie dopilnowali wywozu przez Wykonawcę? Gabaryty zostały wystawione w podanym terminie i dotąd będą czekały, aż je wywiozą. Miejscy to mogą mieszkańcom naskoczyć, a jak się nie podoba to na plecy i niech sami zaniosą na wysypisko. Niech mi ktoś spróbuje wręczyć mandat, to mu się czkawką odbije.