tak jego matka jest pielegniarka na kardiologii w ostrowcu sw
Kurczę, jednak? Pamiętam tę kobietę. Leżałam prawie miesiąc na kardiologii około 7 miesięcy po śmierci jej synka. Wówczas ludzie jeszcze mówili o tej tragedii. Nie wierzę w to, że ona jest alkoholiczką. Normalna kobieta, dobrze wykonującą swoją pracę, uprzejma i nawet potrafiąca obdarzyć człowieka uśmiechem, choć w tamtym czasie na pewno ciężko jej to przychodziło.
Przestańmy o tym rozmawiać zwłaszcza w taki sposób, na forum. To wielka tragedia dla rodziny. Może właśnie to czyta lub ktoś doniesie matce tego chłopca, że ludzie roztrząsają tę sprawę po tylu latach, w internecie...
Ja już nie komentuję tego tematu.
A niektórzy mówili na sprawie,że prostytutka była na świętokrzyskiej,gdy rudy z Kielc najechał tam i nogę mu odcięli?!?! Ktoś tu kłamie
dajcie spokój już z tym tematem,nie odświeżajcie ran.
A ja sie wychowałem na pułankach i znałem tych chłopaków. Jeden z nich to mój kolega z dziecinstwa, razem bawiliśmy sie w piaskownicy, gdy się dowiedziałem ze jednym z zabójców jest On dostałem szoku. W życiu bym nie przypuszczał że mógłby zrobić coś takiego.....
ja znam całą rodzinę Piotrka i jego też znałam od dziecka ale pamiętam tę zbrodnię jak by to było wczoraj!Koszmar!
nie macie tematów już ludzie??co was obchodzi czyjas tragedia i rozgrzebywanie ran!!tylko plotki i sensacja was interesuje!!pomódlcie sie lepiej zeby was cos takiego nie spotkalo a nie bedziecie sie wpieprzac w czyjas tragedie!!!
Znam hainego z Ogrodów-niezły jest z niego gagatek.
do goscia z 09.07 anasz chyba ale jego ojca .
Tak znam hainego-jego ojca można by książkę o nim napisać.
Piotrek super chłopak był, chodziłam z Nim do przedszkola i do szkoły... do dziś mało kto wierzy, że nie żyje juz tyle lat:( Biedny... u Nas w Ostrowcu dużo osób zginęło niepotrzebną śmiercią... Pamiętam jak kiedyś mi mam opowiadała o swich znajomych , którzy nie zyją, zawsze wydawalo mi sie to tak strasznie irracjonalne:(... a teraz? tyle wspaniałych osób juz pochawaliśmy:( Grzesiu Kopys, Bobek, ESKO, PROFIL, Ola, Choina i wielu wielu innych, Wszyscy powinni żyć, bo brakuje ich tu baaardzo:(
A znacie ze tata tego potrka zabil w konwoju pawla niedzialka szok !!!!!chcial pozabilac wszystkih
A gdzie Niedziałek w Gliwicach jest
Mógł im co najwyżej dupy po sraniu wylizać cwel
Polskiego się naucz ,a potem komentuj.....
Oni jego też chcieli załatwić zapewne
Podobno chcieli tego ojca eksmitować z Ostrowca za to ,że posprzedawal chłopaków za prochy
Siedzialem W jednej celi 4 lata. Ż jednym z nich Tomaszek karczem