I byś chciał im obciągnąć
Czekaj dalej....i rozwiń czerwony dywan przed nimi
Więc czekaj dalej
jeden przedawkował i na odwyku w tworkach sie powiesił drugi zginął w wypadku podczas transportu do innego zakładu karnego razem z innymi więzniami i jednym straznikiem a reszta siedzi bo w zk tez popelnili przestepstwa i moze za 20lat wyjda..a ja prosze nie rozdrapujcie moich ran bo cierpie przez to
Kim jesteś parówo???!!!
Jakie rany? Ktos Ci bzdur naopowiadał ,wszyscy żyją i mają się świetnie,jeden jest nawet radnym w Gliwicach....Brawo oni,że dali radę
I dobrze,że wyszli...czas na następnych
Na Cb też czeka sprawiedliwość pedofilu
Kogo mogłeś znać? Antka ,Rafała ,Marcina czy Kamila?
Znam Kordosa osobiście.
Pamiętam jak może 2tyg. Przed zdarzeniem, na ul.wspulnej dostał od x.x z liścia aż go wyautowalo.
Jak się od ckną, to pamiętam, że powiedział,,teraz to go z@pi3r. .,
A w ten dzień właśnie szli szukaszprzyszlego denata... denata.
BTW. Wie ktoś coś co z kluskiem i Augustynem
Jeśli go znałeś ,to zeznawales w sprawie,a jeśli zeznawales to się rozjebales do sprawy...kolegów się nie sprzedaje,a teraz to robisz kolejny raz Grzesiu.Klusek od lat w Irlandii a Augustyn po Polsce podróżuje...już kuratorzy ich nie chronią ani policja.Ciebie też za rozsiewanie farmazonów nikt nie ochroni
Tu nie chodzi o farmazon, oni sami siebie sprzedali bo może byli szczeniętami.
Wystarczy spojrzenie na wyroki. Wspólnie i w porozumieniu? Jeden sprawca a reszta jak baranki. żyj chwilo. Ahoj przygodo. Śmieszne ale prawdziwe tak działają ludzie, ci którym brak hamulców. Nic nie zwróci życia, żaden wyrok i postanowienia sądu. Żyjesz? Daj żyć innym. Swoje odsiedzą odsiedzieli i oby było to perspektywą na inną drogę a cały pobyt w ZP nie był tylko źródłem kontaktów z innymi bandziorami. Pozdro.
Jak ktoś z waszej 4 to czyta to mam nadzieję że jesteście resnięci? Zresocjalizowani .
Tylko niedział niech się turla grubasek mix cygana z Kaukazu z Eskimosem.
Bardzo ciekawa interpretacja,tylko czy ktoś teraz prawdę powie?!? Chyba tylko na posiedzeniu sądu można było się dowiedzieć jak było naprawdę.W dzisiejszych czasach manipulacja faktem na przykładzie Wiadomości ( teraz 19:30) jest idealnym przykładem.Ciekawe,że tyle osób ma wiele do powiedzenia,a uwikłanych osób w tą tragedię było zaledwie kilka. 8:31 !!! Jakie jest Twoje prawdziwe imię?!?
Moje imię jest w podpisie. (Marcin.)
I tak jak pisałem nie uważam, że ,,wiele osób,, mających dużo do powiedzenia jakichkolwiek wpłynęłoby na proces, bo przecież każdy ma opinię i proces śledztwa napewno w takiej sprawie poruszył by kwestię ważne dla sprawy.
Dziecięcy i mało ambitny wpis, może być rezultatem przerwanego społecznego życia. Widzę kilka wpisów które dają nam informacje na temat kto piszę...
Tak czy owak, imię to tylko imię, każdy ma swoje. Moje pozostaje dobre.
I niestety nie spotkał tego którego chciał zapierdolic
Jesteś albo klusek albo bochenek czy jak Cię tam zwał,bo Sobolo napewno nie... Nieprawdaż?