dajcie już spokój ..znałam Beatę i jego niestety też...12 lat a znajomych a tym bardziej rodzinę to nadal boli...też słyszałam że on wyszedł mam nadzieję że go nie spotkam bo nie wiem czy bardziej bać się jego czy swojej reakcji ...
Ludzie to było w 1998-99 bo ja wtedy konczyłam szkole (samochodówkę)a Beata zaczynał była bodajże w 1 klasie fryzjerskiej .Pamietam Beatę była bardzo ładną,blondyneczką i znałam ją ze szkoły.
@tym razem Orange nazwijcie się bajkopisarki .
Wielki tydzień przypada na miesiące marzec i kwiecień antytalenty matematyczne ,obecnie ma 17 lat i 9 miesięcy i 11 dni na obecną chwile , miała wtedy 5 lat i prawdopodobnie 3 niepełne miesiące bo to był marzec prawdopodobnie .Idźcie do szkoły albo kupcie sobie takie liczydła .Biegające dzieci pięcioletnie wieczorem -tak macie racje wszędzie je widzę po zmroku ,tak jak i tłumy ludzi w Ostrowcu wieczorem w które się można wtapiać .
Proponuje podpis Pinokio będzie w sam raz ,Boga proszę w to nie mieszać .
To był wielki piątek, kwiecień. Morderca wywabił ją z domu, boło koło 21.30-22. Do dziś pamiętam krzyk jej matki pod blokiem, ryk karetki i policji z psem tropiącym.Krew ofiary jeszcze przez kilka dni była przed klatką.To była moja koleżanka , razem miałyśmy praktyki w zakładzie fryzjerskim.
po co wy to rostrzasacie??to bylo tyle lat temu.idzcie na policje i zgloscie to ze ktos was szarpal czy tam gonil jesli to jednak nie ten chlopak?moze to calkiem kto inny a wy juz odrazu musicie oskarzyc tego ktory tyle lat temu zrobil cos bardzo zlego.pewnie nadal siedzi i pewnie jeszcze ytroche posiedzi,za zabojstwo nie wychodzi sie tak szybko.
to nie jest ten chlopak co zabil beate,niema go w ostrowcu i dobrze o tym wiem bo znam go bardzo dobrze.
witam. znałem Beate i tego smiecia to Stania mieszka przy ul. denkowskiej ma sklep z butami . W kiciu pała sie chwalił jak to zrobił .Skruchy nie okazywał. Przyjdzie kryska.
Nie powinno się tu pisać takich danych, kto to i jak się nazywa! Ja tez wiem o kogo chodzi a nie pisałam!
TO NIE MOZE BYC ON JAK DOSTAL 25 LAT TO PO 20 MOZE UBIEGAC SIE O WARUNKOWE ZWOLNIENIE.
a nie powinno się bo co?!ja wiem że w tym mieście kryminaliści mają specjalne względy, ale bez przesady.Uważam, że o takich powinno się mówić głośno, a nawet plakaty ze zdjęciami porozwieszać po mieście, żeby ludzie wiedzieli kogo unikać i omijać szerokim łukiem!!!
po tym morderstwie każdy wiedział o kogo chodzi, tak samo jak ci którzy zabili chłopaka na gutwinie. Znałem ich, codziennie ich widziałem pod blokiem.
powinno sie pisac, duzo pisac!!! i przestrzec przed nastepnymi tragediami!!!
W którym miejscu ma ten sklep. Podaj nazwę jak możesz, z góry dzięki
człowieku, ten który zabił jeszcze siedzi! Wierzysz w to co ktoś napisze na forum?
Dostał 25 lat, ale jako, że nie był pełnoletni (21 lat nie miał) więc mógł ubiegać się o warunkowe zwolnienie po 12 latach.