sl4niu tez pamietam to, wnerwia mnie ze ktos sypie "faktami" a myli zupelnie adresy, tez mieszkalem w tym bloku, dlugo obchodzilo sie bokiem znicze
ps. w ktorej klatce mieszkales ?
czy watek mozna pociagnac dalej z paroma pytaniami ??
Po co grzebać w przeszłości i odsłaniać czyjeś rany?
To zabójstwo bylo wiosna 2000r.Ta para chodzila razem do samochodowki ona na fryzjerke on chyba do klasy razem z nia moge sie mylic ,tyle lat temu to bylo.Taka ladna byla.Wiem bo ja chodzilem tam do szkoly starszy rocznik1980.Gosc byl taki skromny chudy ale podobno jak wypil to mu odwalalo,byl strasznie zakochany i podobno ona chciala z nim zerwac.Pamietam ich tez ze Sceny i Mago gosc zawsze sie z nia awanturowal po dyskotece.Dostal chyba 25 lat w pierwszej instancji,pózniej podobno zmienili wyrok na 12 lat.Wiec chyba juz powinnien byc na wolnosci.Nie mieszkam teraz w Ostrowcu wiec nie wiem czy jest na wolnosci .Mieszkal gdzies w dolnej czesci miasta kolo targowicy.
na szczęście nic już nie słychać o napadach, dobrze że jest w miare spokojne
To było tak dawno temu,ale cieżko pogodzić się z tym do dziś.....bezsensowna śmierć młodych ludzi,odeszli bo ktoś zadecydował o ich zyciu, nie mając prawa do tego!.Pownni zyć, mieć rodziny.ale Oni będą żyć nadal, puki My bedziemy pamiętać o nich.