Dziwicie sie że rząd taki jaki jest a Wy co sobą reprezentujecie? Śmiejecie się z czyjejś śmierci. Żałośni jesteście.
" Bierz sie za polityke "ale jak tam się dostać do tego rządzenia ,tam tez trzeba mieć układy i znajomości .A co do rządu naród drugi raz nie da się oszukać
Maczek83-pełna zgoda.Do tego dojdzie niebawem beatyfikacja...
Człowieku opanuj się. Świat już o tym mówi , że jesteśmy podzieleni. Albo nie jesteś Polakiem albo jesteś upośledzony i nie rozumiesz rzeczywistości.
Brakuje mi mojego Kochanego Prezydenta. Był najlepszy Ciesze się, że nigdy nawet muslami go nie obraziłam bo przecież nie było za co, a innym to współczuje, bo są nawet na tym forum tacy co żałują ale nie będą mieć okazji przeprosić, rozumiem ich żal. A o takich rodzicach to mogę pomarzyć. Wspaniali ludzie. Podkarpacie popiera PIS.
dajcie juz spokoj z tym smolenskiem, szum robicie jakby gowno w wentylator wpadlo
Napiecia byly, sa i beda, bo od poczatku byla to wycieczka w celach doraznej politycznej zabawy, a po katastrofie stala sie obiektem doraznej politycznej zabawy. "Ciemny lud wszystko kupi" wiec jak 100 razy powtorzymy jakies brednie, wymyslimy super rewelacje, to zamet bedzie. I o to od poczatku chodzilo strategom politycznym najgorszej prezydenckiej ekipy.
Mialo to byc najwazniejsze wydarzenie i bylo. Tyle glupoty trudno przebic czymkolwiek.
Super .... szkoda, ze nic ciekawego, ale czy to cos nowego. Specyficzny sposob niemyslenia, albo myslenia inaczej (wlasciwe zaznacz).
a ja sie pytam kto podpisal wyrok na tych ludzi i wsadzil ich do jednego samolotu? widac tutaj po co sa tworzone takie rygorystyczne procedury .po to zeby je olewac tak samo jak olewane jest spoleczenstwo
Pismen koniu z klapami na oczach posłuchaj!
żal mi cię pismen, naprawdę :(
Pismenm o tym wraku to przesadziłeś. Nawet Schetyna inaczej myśli niż ty..
a po kiego nam kupa aluminium,zmieni to coś jak wrak wróci do polski?chyba tylko to że teraz jarosław by ogłosił miejsce złożenia wraku jako sanktuarium dla pielgrzymek,o codziennie by kwiaty składał obok wraku.
Ale bredzisz za dużo telewizji oglądasz, zapamiętaj TV ODMÓŻDŻA .