22:47 To się zdecyduj mały siurku
Przypominam: jakakolwiek forma wspierania platformy traktowana będzie jak kolaborowanie z zdrajcą Polski !!
11:58 Nie uda wam się zrobić z tego kraju drugich Węgier..O nie nie. Koniec Waszej przygody już bliski.
Uny sprowadzajo do Łostrowca obcokrajowców https://tinyurl.com/2f7feufz
To taki Nord Stream 4 ?
11.58 pakuj manele i wypad do upa
15:24, a ty putinowko dlaczego na polskim a nie swoim moskiewskim forum?
06:56 JA NIE SZCZEPIONA A TOBIE P.O.PRANIE MÓZGU ZROBIŁO.PAL GUMĘ I DŻYJ ZELÓWY
Tylko PiS bo inaczej polska umrze
Dziś, 18:35 Od tego zmodyfikowanego zboża,kukurydzy która jest sprowadzana przez PIS z Ukrainy zdrowa nie będzie. ARDZO GRUBY TEMAT !!!
KOPIUJCIE SZYBKO...
UDOSTĘPNIAJCIE !!!
MYŚLĘ ŻE MA TO ZWIĄZEK ZE ZBOŻEM Z UKRAINY KTÓRE DZIWNYM TRAFEM NIE POJECHAŁO DALEJ NA EUROPĘ...
W San Diego mała, prywatna firma biotechnologiczna Epicyte zorganizowała we wrześniu 2001 r. konferencję prasową, aby ogłosić swoją pracę. Firma Epicyte poinformowała, że udało im się stworzyć ostateczne GMO
kukurydza antykoncepcyjna.
Dziś, 18:35 Od tego zmodyfikowanego zboża,kukurydzy która jest sprowadzana przez PIS z Ukrainy zdrowa nie będzie. ARDZO GRUBY TEMAT !!!
KOPIUJCIE SZYBKO...
UDOSTĘPNIAJCIE !!!
MYŚLĘ ŻE MA TO ZWIĄZEK ZE ZBOŻEM Z UKRAINY KTÓRE DZIWNYM TRAFEM NIE POJECHAŁO DALEJ NA EUROPĘ...
W San Diego mała, prywatna firma biotechnologiczna Epicyte zorganizowała we wrześniu 2001 r. konferencję prasową, aby ogłosić swoją pracę. Firma Epicyte poinformowała, że udało im się stworzyć ostateczne GMO
kukurydza antykoncepcyjna.
Foliarz, podpisuj się chłopie. Po co niewinni ludzie mają cierpieć czytając to co napiszesz.
Jak to kto...?
...KSZO!!!!!!