Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
              • Odp.: Sondaż: zaledwie co piąty Polak chce pójść na wybory 10 maja

16:37-normalny błąd? Napisać 2 literki (rz) zamiast jednej (ż)?

Czy wy wszyscy z PiS-u mieliście wspólnego polonistę z Felką? Łaskawy był. Szczególnie na maturze.

maru1
                Zgłoś
                Odpowiedz

16:46 To jest nawiązanie do Bronisława K. On by Ci to wytłumaczył aż do bulu, bo Małgosia bez podpowiedzi nie zdoła.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Odp.: Sondaż: zaledwie co piąty Polak chce pójść na wybory 10 maja

Antypis to stan umysłu maru1. Widzę, że się łapiesz. Kodziarz z ciebie wytrawny.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Nie. Ale Bul-Komoruski był naszym prekursorem :)

Ciemniak13
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

17:37-żałośni jesteście pisorki. Jesteście się w stanie powołać na Komorowskiego, żeby usprawiedliwić swój analfabetyzm. Komorowski się wtedy ośmieszył swoimi błędami. Wy też się non stop ośmieszacie. Gratuluję.

A tak z ciekawości Ciemniaku - Komorowski za komuny siedział. Wyrok na niego wydawał wasz przyjaciel Andrzej Kryże. Tak zapytam z ciekawości - jak Ty walczyłeś z komuną?

Pewnie masz jakąś bohaterską kartę opozycyjną. Pochwalisz się, ile razy Cię zwijali milicjanci?

maru1
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

A to dlatego z buciorami na japoński fotel właził bo wcześniej siedział. Mnie raz zwinęli ale długo nie rozwijali i co, mam się tym chwalić? Ja nie z tych, co dzisiaj starają się to wykorzystać.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

19:42 - pewnie bohaterem stanu wojennego jesteś

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

19:42-zwijanie za kradzieże się nie liczy. :)

Pytałem o działalność opozycyjną i to ciemniaka, a nie Ciebie.

maru1
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 27

Nie, nie uważam się za bohatera, byli bardziej pokrzywdzeni niż ja. Takich jak ja były tysiące.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A za co cię zwinęli? Za picie nad Kamienna?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 29

Za kradzież to do dzisiaj nie siedzą. Neuman na to nie pozwoli.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

19:50-kto do dzisiaj nie siedzi za kradzieże? Wymień KONKRETNE nazwiska.

maru1
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja wymienię chętnie - ty nie siedzisz za kradzieże. Prawda, czy nie?

Ciemniak13
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ty - to nie jest nazwisko.

Gość_Ja
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nobla jeszcze ci nie przyznali? To cię skrzywdzili.

Ciemniak13
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

Maru - może i jestem żałosny, ale na prezydenta Polski się nie pcham znając swoje ograniczenia.

Najgorzej, gdy półgłówek (lub półgłówka) mimo swoich ograniczeń chce zostać prezydentem kraju - a już najgorzej jest, gdy na takiego półgłówka/półgłówkę glosują ćwierćinteligenci.

Te wpadki Komoruskiego może wynikają z tego:

"Teść ubek mógł dzięki temu pomóc przyszłemu zięciowi w pisaniu pracy magisterskiej , która też powstała w „jedenaści dni” - jak chwalił się Komorowski. "

Co do tego, że Komoruski siedział w więzieniu - widzisz: Stalin też siedział w więzieniu, i Hitler siedział w więzieniu, i Gomułka siedział w więzieniu - wiele tysięcy ludzi siedziało w więzieniu. Jak to ma być przepustka do tego, aby być przywódcą państwa - to marna to przepustka.

A co do wieku - wiesz, są takie ograniczenia, które nazywają się "wiek". I te ograniczenia nie pozwoliły mi być w partyzantce (więc pewnie o tamtych czasach też nie powinienem się wypowiadać), nie pozwoliły mi walczyć w powstaniu listopadowym (więc i tu pewnie odmówisz mi prawa do oceny niektórych przywódców), ale też i na Golgocie kiedy ukrzyżowali Pana naszego Jezusa Chrystusa też nie byłem - zatem nie mam pewnie prawa oceniać Judasza, ani Piłata. Oraz wszystkich faryzeuszy, którzy krzyczeli: "Jego krew na nas i na dzieci nasze!".

Prawda?

Ciemniak13
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Oszustwo Jak nic sie szykuje!

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Dlatego nie bierz udziału. Ja zagłosuję.

Ciemniak13
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -