jajko surowe czy gotowane?
surowe całe
dzieki za odp. :)
nie ma za co jak zrobisz to napisz czy wyszedł taki sam :)
a tak na marginesie to gyros moglby otworzyc knajpke gdzies w gorze miasta taką normalna z wc !!! i piwkiem !!! i zeby nie bylo czyć od gości przez tydzień ze byli w gyrosie hehe ! pozdrawiam
Najważniejsze że gyros z młyńskiej od lat ma ten sam smak i cenę :) a czy w nim śmierdzi to mało istotne jak dla mnie he he bo na ławce w dobrym towarzystwie smakuje najlepiej :D
Jedzie w nim ostro, 1 minuta - odebranie gyroska a czuć jak ktoś napisał przez tydzień. Po za tym gyros bardzo dobry ;) Na wynos dają mniej niż w środku ale kto by tam wytrzymał ...
robilam dzis wedlug przepisu (gosci 11:00) w smaku super to samo z młyńskiej !!! tylko dalem za ostra musztarde i cos sos nie wyszedł taki puszysty ale ogolnie superrrrr !!!
gdzie jest ten gyros w ktorym miejscu, gdzie jest mlynska?
Młyńska jak schodzisz schodami w wąskiej uliczce w dół to skręcasz w prawo idziesz 50m i masz po prawej stronie bar gyros
Ja tam ponownie nie pójdę, gdyż przekonałam się, co sie dzieje na zapleczu z jedzonkiem.
A co się dzieje z tym jedzonkiem?
to jak sosik juz wiemy jak sie robi !!! to moze ktos podpowie jak zrobic ten makaronik i surowke i bedzie wszystko !!! w domku tanio czysto i bez smrodu spalonego olej !!!
Dokładnie, samemu w domu najlepiej jest przyrządzić jedzenie. Wiadomo chociaż co się je, bez żadnych "dodatków" jak na Młyńskiej
A wydaje Wam się że do chleba piekarze niczego Wam od siebie nie dadzą?
I jak, ktoś już wpadł na to, jak robi się ten makaron z Gyrosa? Na pewno jest w nim pietruszka i jakiś jogurt, śmietana albo majonez.. Kiedyś mi taki wyszedł i umiałam zrobić podobnie, ale zapomniałam przepis :(
Może jednak ktoś ma oryginalny, tak jak miał na przepis na sos do frytek :)
tak wogóle obsługa w gyrosie to PORAŻKA. nie muszę czekajac na jedzenie wysłuchiwać wyzywania gówniarzy którzy tam pracują i nawalaja przy kliencie na szefa. ciezko sie dodzwonic- jesli maja tyle zamowien to niestety jakos ten telefon od klienta w miare przyzwoicie musi byc odbierany. mówią, że gyros bedzie do 40min a czekam ponad półtorej godziny i to musze dzwonic i upominac sie o niego. porażka, porażka choć jedzenie dobre. i właśnie ten makaronik mnie interesuje jak sie robi. Gessler by się wścikła i zadusiła gdyby tam weszła- he he.
może mają tylko jednego dostawcę na całe miasto i stąd takie opóźnienia ;) Zresztą w Gyrosie zawsze obsługa była, jaka była. Ważny jest smak :)
To jak? Ma ktoś przepis, bądź pomysł na makaron do gyrosa? :))