a dlaczego nie podstawowka katolicka?
Widzimy to, co najlepsze(do gościa09.56)
Super dyrektor ha ha ha
Co za bzdury gościu 20:54.
Jakie pranie mózgu,mój syn jest w Liceum i nawet raz nie był w kościele,super szkola,naprawdę.
Zdecydowanie katolicka. Zaoszczędzisz dziecku tzw. wyścigu szczurów.
wawa nie masz wyboru bo pewnie nie ma już miejsc w katolickiej, a twoje odzywki są tak prostackie ,że to one są głównym zagrożeniem dla dziecka.Wracaj już lepiej do tej Warszawy.
Zdecydowanie polecam szkołę katolicką.
dziękuję wszystkim za podpowiedz dotyczącą wyboru szkoły byłam w obu i zdecydowanie sp.nr. 1 katolicka tylko ładniej wygląda z zewnątrz reszta spraw bardziej istotnych ma wiele do życzenia.
Ja jestem muzułmaninem i moje dziecko też, jestem dyskryminowany, moja żona i dziecko w szkole bo chodzi na religię bo musi, ale ma same jedynki. Społeczeństwo w tym mieście jest nietolerancyjne.
Nedzna prowokacja, a admin znow sie popisal.
PSP nr 1 przereklamowana zdecydowanie, żałuję, że tam daliśmy dziecko.Jeszcze płacimy kasę za niby zjęcia dodatkowe na których niektórzy nauczyciele zwyczajnie tylko zarabiają udając, że pracują.
Z tych dwóch szkół, to w katolickiej jest porządek w porównaniu z przereklamowana PSP nr 1.
a świstak siedzi i zawija te sreberka
Jaką patologia
Zdecydowanie katolicka. Jedynka porażka. Ja mam dziecko. Jestem bardzo niezadowolona z różnych względów.
Ludzie jest tyle szkół a wy ciągle ten temat wałkujecie zapisujcie gdzie chcecie a nie róbcie reklamy dla jednej szkoły a dla drugiej antyreklamy pamiętajcie że ile ludzi tyle różnych zdań na różne tematy każda szkoła ma zwolenników i przeciwników. pozdrawiam