w ogóle brak księgowania pieniędzy wpłat za czynsz istny cyrk kiedy to się skończy .Pani tłumaczy że była na urlopie .co to kogo obchodzi tylko sobie robią podwyżki Pani Prezes za nic nie robienie na korzyść mieszkańców podwyższyła sobie pobory do 17 tys miesięcznie z naszych pieniędzy . Co na to Rada Nadzorcza czy w ogóle oni to wiedzą jaką mają pełnić rolę w Spółdzielni.
Tatuś niech mordy nie drze. Jak mama zabierze kasę, to tatuś może iść i wziąć na zeszyt u Franki. Jak otrzezwieje, to zaraz mu się zrobi z 30 zł 60, bo Franka dopiszę
A to czy niesłusznie to pozwól że rozstrzygną odpowiednie organy bo ktoś już wspominał że był ścigany kijem...
Emeryt coś ci "drgnęło"? Gratulacje. Ty jesteś taki "Stary człowiek i może" prawie jak u Hemingwaya.
wi ar de czemipons kiedy rzondzi szkło - to chyba taki hymn menedżerów spod sklepu :D
Kiedyś zawnioskowałem o dostęp do strony internetowej jako członek spółdzielni. Dawno nie korzystałem, zajrzałem tam dzisiaj. W 2022 r. tylko 1 dokument i 2 pliki ze spisem uchwał. To jest jakiś żart??? Jestem osobą pracującą, nie mam czasu ganiać do spółdzielni, ale chętnie i zgodnie z ustawą zapoznałbym się z dokumentami za pomocą tej strony. Szanowny Zarządzie, Szanowna Rado, gdzie są dokumenty dla członków???
Nie daruj, trzeba z tym skończyć.
Ludzie opamiętajcie się !!!! Cała ta nagonka to sprawka jednego baboka z Ul .Radwana ,,norniczki,, której marzy się bycie w Radzie Nadzorczej .
Masz racje ! Znalazła się zbawicielka ! Nie chcemy jej !!!!!!!!Że też tacy ludzie są w naszych zasobach !
A co tam w Hutniku ?!!
A prezeska co robi jeszcze wyjdą smrody zdziwicie się płacicie na jej pensje a do pracy przychodzi kiedy chce i inne interesy załatwia w godz pracy. Ale spółdzielnia bogata to co można..
Sklepowe się odezwały premii wam nie da jeszcze oczerni za plecami