W Malwie kiedyś zawsze były potańcówki, nawet zatrudnionych było chyba 4,5 instruktora, teraz może ktoś napisze ile, bo ja się boję RODO. Po izolacji ludziom należy się rozrywka, przecież Malwa zbudowano za nasze i my utrzymujemy. Nie dorabiaj ideologii. Przyjdź, zatańczymy.
Dobra, a co na to ZAIKS? Czy oby tak można puszczać utwory bez zgody ZAIKS na całe osiedla? Trzeba zapytać ZAIKS, dołączając nagrania z tego incydentu.
15:37 weź ty idź na prezesa w Warszawie. Z pewnością cię wezmą, ty "zdrowia życzę" i inne takie demencyjne powiedzenia. Te co to nie przyznali dofinansowań, o tych przeszacowaniach i inne banialuki. Zajmij się tym czarnuszkami swojemi, nie Ostrowcem, bo Ostrowiec dla Ciebie to prehistoria z dinozaurami. Weź Relanium 5, lepiej będziesz spał, zamiast tu te steki bzdur zamieszczać.
Jestem za potańcówką ,brawo dla zarządu, nareszcie coś drgnęło nie tylko zapłakane nieroby co zostały wywalone ze spółdzielni za to, że nic nie robiły a kasę doiły. Brawo Pani prezes jestem dumny z Zarządu. Nierobów kijem obić po plecach i tyłkach, jak psy skowyczą i opluwają Was ,niesłusznie.
A to czy niesłusznie to pozwól że rozstrzygną odpowiednie organy bo ktoś już wspominał że był ścigany kijem...
Emeryt coś ci "drgnęło"? Gratulacje. Ty jesteś taki "Stary człowiek i może" prawie jak u Hemingwaya.
Brawo, brawo, będzie kasa z kieszeni emerytów dla ZAIKSu
Zachce się Tobie zabawy jak MEC ogłosi ceny za wodę ciepłą i ogrzewanie za miniony sezon.
8.46
Ceny są ustalane z góry na cały okres grzewczy. Jeśli chcą zmienić w trakcie trwania umowy winni wypowiedzieć z odpowiednim wyprzedzeniem ustalonym w umowie. Wtedy można zrezygnować, albo przyjąć nowe stawki. Mnie nikt nie wypowiedział, jak sami zmienili to podaje do sądu. Każdy może więc sam podjąć decyzję.