Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Sprzątanie

Ilość postów: 44 | Odsłon: 1619 | Najnowszy post
  • Sprzątanie

Pomogę przy sprzątaniu domów ,mieszkań.

Gość_Ilona
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Sprzątanie

Tylko bierz kasę przed wykonaniem sprzątania. Znam przypadek, że "paniusia" nie chciała zapłacić za sprzątanie, bo stwierdziła, że "jakość wykonania usługi, jej zdaniem, jest niezadowalająca" i wyprosiła kobietę z domu nie płacąc ani grosza.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Kurczę z takimś czymś się jeszcze nigdy nie spotkałam....a zajmuję się tym już parę lat. Ale będę to miała już na uwadze☺

Gość_Ilona
        Zgłoś
        Odpowiedz

Bierzesz kasę i zaczynasz sprzątanie. Nie ma przecież żadnego problemu, bo nigdzie się nie oddalasz. Ludzie potrafią być perfidni i nikomu nie należy ufać.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dziękuję Ci bardzo za podpowiedz i pokierowanie. Przyda się...ale tak wogóle to ciężko kogoś znaleść...

Gość_Ilona
            Zgłoś
            Odpowiedz

Nikt jej nie zapłaci przed bo weźmie forsę i spierdzieli

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Chyba mówi Pani sama o sobie...widze że ogólne chamstwo i podłość się szerzy

Gość_Ilona
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: Sprzątanie

21:29. Gdzie spierdzieli? To niech zamkną drzwi, jak nie wierzą. Chciałbyś wysprzątać komuś cały dom łącznie z myciem okien i na koniec zamiast zapłaty dostać kopa w tyłek?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Może trzeba wieszać ogłoszenia w blokach na tablicach ogłoszeń?Opracuj sobie jakieś fajne, rzucające się w oczy ogłoszenie i roznieś po blokach. Forum nie czytają ludzie starsi, którzy bardzo często potrzebują pomocy w tym zakresie. Teraz z tą pandemią, to chyba jednak musisz poczekać, ale może to niedługo potrwa.Powodzenia.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Mam taką nadzieję że niedługo coś się ruszy...chcę otworzyć sobie działalność jednoosobową i dlatego szukam chętnych...mam nadzieję że się uda.

Gość_Ilona
                Zgłoś
                Odpowiedz

Na tego typu sporadyczną usługę nie musisz otwierać działalności gospodarczej. Robisz to legalnie bez działalności gospodarczej.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

chetnie bym skorzystal bo szukam kogos kto by ta stajnie augiasza ogarnal chociaz raz na 2 tyg.niestety zbyt daleko od ostrowca na dojazdy

Gość_gosc w dom
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Słyszałam o tym...ale ja bym sobie składki chciała opłacać w Zusie..

Więc jak niby ?

Gość_Ilona
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Ja na Twoim miejscu poszedłbym do ZUSu i powiedział, że chcesz pracować legalnie i niech Ci wyjaśnią coś masz zrobić. Niestety chyba ZUS też pracuje tylko zdalnie. Upewnij się i może zadzwoń tam. Najpierw zorientuj się na temat ilości potencjalnych klientów i czy warto uruchamiać DG. Podoba mi się to, że masz ochotę do pracy, a nie tylko jak inni, szukasz sposobu, jaki by tu zasiłek z MOPSu załapać.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Nie lubię wyciągać rąk po darmowe pieniądze....mam 2 sprawne ręce to sobie mogę sama zarobić.dziękuję za to info

Gość_Ilona
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Chętnych znajdziesz ale aby ktoś się zadeklarował to musi znać ceny. Opracuj cennik, udostępnij i wtedy będziesz miała obraz czy znajdziesz chętne osoby.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A może skorzystałabyś z dotacji z Biura Pracy na jakiś sprzęt do sprzątania? Nie mam zielonego pojęcia czy jest taka możliwość i ile dają na takie cele, ale może w między czasie, jak jest pandemia i nie wejdziesz do domów, to dowiedz się coś na ten temat?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Może jakiś uczciwy i mądry pracodawca zatrudniłby Cię u siebie? Widać, że jesteś chętna do pracy i chcesz uczciwie pracować, wtedy nie musiałabyś się już niczym martwić tylko wykazywać się w pracy?Przecież fajni pracodawcy też czasem czytają forum.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę