OGŁOSZENIE DLA ZAINTERESOWANYCH! Wyciągnąwszy stosowne wnioski z treści tego wątku informuję, że z dniem dzisiejszym kończę wolontariat na tym Forum, zgodnie z powiedzeniem - KTO PRACUJE SPOŁECZNIE, TEN MA CH....A WIECZNIE, tym bardziej, że w życiu nie ma nic za darmo i ktoś tu zarabia. Są tacy, którzy potrafią człowieka docenić...... LIFE IS BRUTAL:) DOBREJ, DALSZEJ ZABAWY.
To rada nadzorcza nie umie sama zbadać sprawozdań finansowych, tylko zatrudnia zewnętrzną firmę audytorską ?
A czym się różni tzw. kreatywna księgowość od kreatywnej sprawozdawczości, o ile ta druga istnieje ?
A jest coś takiego jak kreatywny audyt ?
Audyt
"Audyt – brzmi strasznie? Spokojnie! Tu naprawdę nie ma się czego bać. Profesjonalna analiza mediów społecznościowych to pierwszy krok w budowaniu skutecznej strategii działania na platformach takich jak Facebook czy Instagram. Działania te pozwalają ocenić, czy wysiłek włożony w prowadzenie profili przynosi oczekiwane rezultaty, a także co zrobić, aby efekty były jeszcze bardziej zadowalające. Audyt powinno wykonywać się co roku lub częściej – jeżeli istnieją ku temu przesłanki. Zleć wykonanie analiz profesjonalistom i dowiedz się, co możesz poprawić w prowadziu social mediów, aby efekty były jeszcze bardziej spektakularne!"
Czy doradcy byłego dyrektora szpitala dalej pracują?
Myślałem, że w szpitalu leczy się chorych a tu na forum dowiaduję się, że w szpitalu najlepiej robi się audyty.
Mnie trapi jeden problem i nijak nie umiem go zrozumieć. Jak to jest, że jeszcze miesiąc temu, aby pełnić funkcję dyrektora naczelnego szpitala na pełnym etacie, 8 godzin dziennie, dyrektor potrzebował dwóch czy trzech doradców, a obecnie tę samą robotę można "obskoczyć" w dwie godzinny dziennie i na dodatek bez żadnych pomagaczy za ciężką kasę i wcześniej, ani teraz zwierzchnicy nie mają żadnych zastrzeżeń do formy rządzenia? Myślę też o tym, jak to możliwe, że nikt w Polsce dotąd nie wpadł na ten pomysł, że właściwie stanowisko dyrektora naczelnego w szpitalach nie jest nikomu do niczego potrzebne, bo przecież ma on zastępców i rzesze wolontariuszy rwących się do rządzenia, to jak on, ten naczelny, wpadnie na godzinę do gabinetu, to akurat będzie pełny luz. Qr......niech mnie ktoś obudzi, bo już nie czaję bazy.
Tak gościu 03:41 ale tylko sami swoi:)
"Małomiasteczkowa twarz - Małomiasteczkowa głowa" tyle w temacie ostrowiaków. Wszystko wam nie pasuje, harujecie jak parobki za śmieszna pieniądze bo na tyle tylko zasługujecie z waszą wiedzą u swojego dobroczyńcy i nie zdajecie sobie sprawy jakie pieniądze ludzie zarabiają po za Ostrowcem.
Rozumiem
A co chodzi ?